Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A6 C5 2.4 ARJ

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcel89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A6 C5 2.4 ARJ

Post autor: Marcel89 » 27 lut 2011, 22:27

Witam serdecznie audi maniaków. Jako, że jestem tu pierwszy raz, postanowiłem się przedstawić:
Mam na imię Marcel i od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem C5. Nie jest to moje pierwsze audi, niedawno sprzedałem A4 B5 1.8T, a wcześniej przez 3 lata jeździłem 80 B4 z poczciwym i nieśmiertelnym 1Z- em. Poza tym w mojej rodzinie audi jest obecne od wielu już lat, gdyż ojciec od prawie 20 lat jeździ tylko Audi. ( najpierw prze wiele lat C3, aktualnie C4 ). Jak by tego było mało, to szwagier czyt. "brat żony" mniej więcej 3 lata jeździ C5 2.4 + LPG. (bardzo sobie chwali ). Tak więc jak sami widzicie, walory tej zacnej marki są mi dobrze znane.
Chciałbym w kilku zdaniach opisać mój nowy nabytek:
Audi jest z 1999 roku, zostało na początku stycznia sprowadzone z Niemiec. Miało do tej pory 1 właściciela.
Jeśli chodzi o wyposażenie autka, to brakuje mi tylko grzanych foteli ( w B5 posiadałem <uoee> ). Poza tym jest duży FIS, i audio BOSE z Concertem i zmieniarką, więc może być <lol> . Brakuje tylko ładnej alu. Na wyposażeniu była oryginalna 16, ale się zmyła...( przepraszam jedna została na zapasie) :[ W tej chwili jest stalak z kołpakiem. Jednak niedługo będziemy szukać ładnych alu.
Nie jestem specjalnie zainteresowany wielkimi modyfikacjami. Jestem raczej tradycjonalistą i podoba mi się to co w oryginale. Planuję na pewno zakup ładnych felg aluminiowych i zastanawiam się nad LPG. Poczytałem na forum, że ten silnik bardzo ładnie współpracuje z gazem. Niby nie jeżdżę bardzo dużo max. 15 - 17 tysi rocznie, ale cena PB przy zalewaniu V6 odstrasza.
Przepraszam, że nie wrzucam dzisiaj zdjęć, ale jeszcze nie miałem czasu jej opstrykać. Za kilka dni obiecuję nadrobić zaległości i wrzucić parę fotek.
Pozdrawiam audi maniaków.

Awatar użytkownika
Raccoon
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Raccoon » 28 lut 2011, 18:44

Zapowiada się fajnie czekamy na fotki ;).

byggdavid
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: byggdavid » 28 lut 2011, 21:19

Welkomen
;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja