Witam nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale , ale sprawa jest naprawdę pilna i proszę o wyrozumiałość.
Dzisiaj znajomy mechanik wymienił mi wszystkie klocki , po czym przejechałem jakieś 6 km. Wszystko było ok hamulce działały jak należy. Po godz. ponownie wybrałem się na zakupy , lecz tym razem po zatrzymaniu auta wyskoczyła mi pomarańczowa kontrolka oleju z napisem SENSOR a z boku na lewym zegarze wyskoczyła kontrolka od ESP .taki pomarańczowy trójkącik ze strzałeczką do okola , i co najważniejsze przekładnia od biegów zablokowała się w tym samym czasie . (wszystko miało miejsce podczas postoju)
Auto odpala , silnik pracuje jak należy , ale nie mogę ruszyć , ani włączyć żadnego biegu , przekładnię udało mi sie ustawić w pozycji P i tak zostawiłem autko na parkingu.
POMOCY. Co sie stało i jak to naprawić??
Sytuacja jest dla mnie o tyle dramatyczna ze dwie godziny temu miałem być już w drodze do Francji , we czwartek muszę być w pracy>
Auto to A6 Quatro 2002r 243000 km 2.5tdi v6 180ps
[a6 c5 2.5tdi quatro 180ps] ZABLOKOWANY TRIPTRONIK POMOCY
-
- Forum Audi A6 / A7
Wczoraj już nie było szans wszyscy szepce już pozamykali warsztaty.
Dzisiaj od rana będę atakował, ale w instrukcji znalazłem ze to uszkodzony czujnik oleju >
Ale gdzie się znajduje i jakiego oleju to już nie mam pojęcia?
PS. dobrze wiedzieć ze w Paryżu jest ktoś kto ma Vaga. Na pewno się odezwę > THX
Dzisiaj od rana będę atakował, ale w instrukcji znalazłem ze to uszkodzony czujnik oleju >
Ale gdzie się znajduje i jakiego oleju to już nie mam pojęcia?
PS. dobrze wiedzieć ze w Paryżu jest ktoś kto ma Vaga. Na pewno się odezwę > THX