Stickerbomb / Sticker tuning
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam.
Widzę że temat hydrografiki na forum już poruszony. Więc chciałbym się dowiedzieć czy są chętni na małe czy duże zmiany w swoich audiolkach, bo właśnie jestem w trakcie otwierania na dolnym śląsku dokładnie w Dzierżoniowie punktu usługowego zajmującego się wodnym transferem nadruku czyli hydrografiką. pewnie jeszcze trochę to potrwa bo załatwienie wszystkich pozwoleń i kupy innych spraw trochę potrwa ale mam nadzieję że wszystko sprawnie pójdzie, więc na razie staram się określić jakie jest zainteresowanie na te usługi. Wzorów folii i zastosowań jest praktycznie nieograniczona ilość więc każdy znajdzie coś dla siebie. Oczywiście ceny dla klubowiczów będą atrakcyjne więc polecam.
Widzę że temat hydrografiki na forum już poruszony. Więc chciałbym się dowiedzieć czy są chętni na małe czy duże zmiany w swoich audiolkach, bo właśnie jestem w trakcie otwierania na dolnym śląsku dokładnie w Dzierżoniowie punktu usługowego zajmującego się wodnym transferem nadruku czyli hydrografiką. pewnie jeszcze trochę to potrwa bo załatwienie wszystkich pozwoleń i kupy innych spraw trochę potrwa ale mam nadzieję że wszystko sprawnie pójdzie, więc na razie staram się określić jakie jest zainteresowanie na te usługi. Wzorów folii i zastosowań jest praktycznie nieograniczona ilość więc każdy znajdzie coś dla siebie. Oczywiście ceny dla klubowiczów będą atrakcyjne więc polecam.
zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
no jak by były ceny przystępne to sam bym skorzystałsmoke pisze:ZelvaBOi co do ceny to jeszcze za wcześnie jak pisałem jestem w trakcie zakładania interesu więc z cenami trzeba poczekać na pewno dam znać jak już ruszy wszystko!!! Ale na pewno dla klubowiczów zniżki!
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
jak już uda ci sie otworzyć firmę to daj znać
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Modzenie Audi w Trakcie :D
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
Witam. Od przyszłego tygodnia ruszam z hydrografiką więc zapraszam chętnych do zapisywania się w kolejkę
Jeśli jest ktoś chętny piszcie na e-maila: smoke22@interia.pl lub na priv
Ceny będę ustalać indywidualnie w zależności od wielkości ilości i pracochłonności wykonywania danych elementów.
Jeśli ktoś ma jakiś wzór folii który mu się podoba, a ja go aktualnie nie będę miał to pisać, powinienem ściągnąć go w ok 3-4 dni.
Co do pytań resztę opiszę każdemu indywidualnie!!!!
[ Dodano: 2011-05-13, 16:24 ]
Witam
Właśnie cały sprzęt do hydrografiki zainstalowałem więc na dobry początek daję małą promocję dla pierwszego klienta forum który zdecyduje się na jakieś zmiany w swojej ccco co do folii to na razie od ręki mam 5 wzorów karbon, czaszki małe, zebra, marmur i drewno panel.
W przyszłym tygodniu wstawię zdjęcia swojej ccco i zaprezentuję jak to wygląda!!!

Jeśli jest ktoś chętny piszcie na e-maila: smoke22@interia.pl lub na priv
Ceny będę ustalać indywidualnie w zależności od wielkości ilości i pracochłonności wykonywania danych elementów.
Jeśli ktoś ma jakiś wzór folii który mu się podoba, a ja go aktualnie nie będę miał to pisać, powinienem ściągnąć go w ok 3-4 dni.
Co do pytań resztę opiszę każdemu indywidualnie!!!!

[ Dodano: 2011-05-13, 16:24 ]

Właśnie cały sprzęt do hydrografiki zainstalowałem więc na dobry początek daję małą promocję dla pierwszego klienta forum który zdecyduje się na jakieś zmiany w swojej ccco co do folii to na razie od ręki mam 5 wzorów karbon, czaszki małe, zebra, marmur i drewno panel.
W przyszłym tygodniu wstawię zdjęcia swojej ccco i zaprezentuję jak to wygląda!!!

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
-
- Forum Audi A6 / A7
Pomysł jest dobry i nawet ciekawie wygląda, nie tylko na małych japońcach. kwestia tego, że trzeba mieć ostro przerobiony wizualnie samochód żeby coś takiego mogło dobrze wyglądać. To co kolega zademonstrował parę postów wcześniej pozostawię bez komentarza :D
alee gdybym miał 20'' felgi i 20 cm prześwitu + body kit i jakiś a'la shadow line to tego typu modyfikacje mogłyby wyglądać kozacko - tak jak samochody w 1 poście
alee gdybym miał 20'' felgi i 20 cm prześwitu + body kit i jakiś a'la shadow line to tego typu modyfikacje mogłyby wyglądać kozacko - tak jak samochody w 1 poście

- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Kontakt: