Witam, mam do Was pytanie. Może ktoś z Was wie, jaki numer katalogowy dekielków pasuje do moich felg (zdj. w załączniku)? Kupiłem już jedne, ale były złe (minimalnie za duże) i je sprzedałem za grosze. Teraz już nie chcę popełnić tego błędu. Kumpel ma takie same felgi z dekielkami i numer jest taki- 8DO 601 170A. Te co kupiłem i były złe, mają taki-8TO 601 170. Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć na allegro dekielków z takim numerem. Może będzie dobry jakiś inny numer ?
P.S Już znalazłem z takim numerem, ale chcą za nie spore pieniądze 100zł za komplet. Nie chciałbym przepłacać.
Pozdrawiam.
[A6 C5] Jaki numer katalogowy dekielków?
[A6 C5] Jaki numer katalogowy dekielków?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 15:51 przez cameleon741, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, ja mam podobne pytanie.
Z felg spisałem następujące numery 4A0601025P 8T5. Potrzebuje do nich dekielków. Wcześniej miałem ale nie wiem jaki na nich był numer, zwyczajnie nie było mi to potrzebne wiec nie sprawdzałem. Niestety jakiś czas temu ktoś sobie pożyczył moje dekielki.
Jakby ktoś mógł mi sprawdzić dekle o jakich numerach pasują do tych felg? I czy to jest jeden numer czy może różne pasują? Ewentualnie gdzie mogę to sprawdzić.
Z felg spisałem następujące numery 4A0601025P 8T5. Potrzebuje do nich dekielków. Wcześniej miałem ale nie wiem jaki na nich był numer, zwyczajnie nie było mi to potrzebne wiec nie sprawdzałem. Niestety jakiś czas temu ktoś sobie pożyczył moje dekielki.
Jakby ktoś mógł mi sprawdzić dekle o jakich numerach pasują do tych felg? I czy to jest jeden numer czy może różne pasują? Ewentualnie gdzie mogę to sprawdzić.
Tak jak pisałem 8D0601165B
Dzięki. To zaczynam poszukiwania.
P.S nie widzę nigdzie przycisku "pomógł", chyba że ta opcja nie istnieje.
[ Dodano: 2011-02-26, 15:10 ]
podbije temat, bo kilku miesięczne poszukiwania na allegro i okolicznych szrotach nic nie dały.
Gdzie w Warszawie znajdę jakieś Aso audi, gdzie mógłbym się zapytać o takie dekielki?
Dekielki do felg Audi A6
Witam.
Jak w temacie poszukuje dekielków do swoich felg na zimę.
Kod na felgach mam taki: 4A0601025P już kupiłem auto bez dekielków a na necie nie mogę nigdzie z tym kodem odszukać , czy może będą pasować inne dekielki z innym kodem?
I czy dekielki o numerze : 4B0 601 165 A będą pasować ?
Do takiej felgi
![Obrazek]()
Jak w temacie poszukuje dekielków do swoich felg na zimę.
Kod na felgach mam taki: 4A0601025P już kupiłem auto bez dekielków a na necie nie mogę nigdzie z tym kodem odszukać , czy może będą pasować inne dekielki z innym kodem?
I czy dekielki o numerze : 4B0 601 165 A będą pasować ?
Do takiej felgi
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 23:48 przez ponislaw, łącznie zmieniany 1 raz.