Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5] [Wymiana kierownicy z przed liftu na poliftowa]

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pablopila
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C5] [Wymiana kierownicy z przed liftu na poliftowa]

Post autor: pablopila » 24 lut 2011, 23:15

Witam zakładam nowy temat bo szukałem i nie moge znaleść jednoznacznej odpowiedzi czy jak zmienie kierownice z poduchą poliftową to czy ta poducha bedzie współpracowała dobrze z systemem moim przed liftem ,chodzi o to czy w sytuacji zagrożenia poduszka napewno zadziała prawidłowo oto przyklad tematu na ten temat ale nic do końca z tego tematu nie idzie wywnioskowac audi-a6-c5-wymiana-kierownicy-przed-lif ... t25404.htm

vectra007
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: vectra007 » 25 lut 2011, 21:49

siema nizej moje zdjecie ja bez problemu do polifta zalozylem kiere od przedlifta nizej zdjecia

Obrazek Obrazek
w razie problemow pisz pomoge nie staram sie wymadrzac staram sie pomoc ucza sie na bledach :)

Awatar użytkownika
pablopila
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pablopila » 26 lut 2011, 07:43

Kolego tu chodzi żeby do przed lifta zalożyć kiere z polifta .Wiem że problemu z zalożeniem niema jako tako ,problem jest w tym czy to zadziała prawidłowo w razie zagrożenia czyli czy ten sterownik airbag który jest przed liftem będzie współpracował poprawnie z poduszką poliftowa.Dlatego przytoczyłem ten temat w którym mowa o tym tylko niema jasnej odpowiedzi na to pytanie .

vectra007
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: vectra007 » 27 lut 2011, 00:06

hmm wydaje mnie sie ze powinna zadzialac skoro nie ma bledow w airbagu ale niech sie eksperci lepiej wypowiedza u mnie nie ma bledow zadncych
w razie problemow pisz pomoge nie staram sie wymadrzac staram sie pomoc ucza sie na bledach :)

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 15 cze 2011, 11:38

sam sterownik tylko wzbudza prad w razie zagorzenia i podaje impuls pradu na zapalnik poduchy...rownie dobrze mozesz zamiast poduchy podpiac zarowke i wtedy ona ci blysnie.
stad tez jasno wynika ze nie ma problemu z podpieciem jakiejkolwiek poduszki do sterownika airbagu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja