A6 Avant:
-wsp. kierownicy
-ABS
-el. szyby (przód)
-el. lusterka
-skrzynia manualna 6 biegowa (skarb w tym aucie)
-climatronic
-2x airbag
-regulowana kierownica
-centralny zamek
-auto alarm
-blokada zapłonu
-felgi 15" stal
-lakier red tornado
-relingi po polerce - dzięki piatek audi-a6-c4-25-tdi-srebny-pocisk-na-rh-z ... 454,15.htm
-autko kupiłem w salonie AUDI niemcy, przebieg 168700
-środek nówka, na listwach chromowanych przy szybach od nowości folia ochronna

środek i resztę cyknę jak zrobi się ciepło
 środek i resztę cyknę jak zrobi się ciepłoto moja poprzednia zajawka, taki deser to był przed daniem głównym 2.3 benz+gaz

troszkę umęczona była jak ją kupiłem, środek idealny, ale sprawowała się bez problemu i żal było sprzedawać
 troszkę umęczona była jak ją kupiłem, środek idealny, ale sprawowała się bez problemu i żal było sprzedawać 

całe szczęście, bo się bardziej w oczy rzucają niż czarne czy srebrne
  całe szczęście, bo się bardziej w oczy rzucają niż czarne czy srebrne  

widziałem papiery i to może potwierdzać jego lekkie zamulenie które z czasem zanika. Może sobie wmawiam, może tak jest.
  widziałem papiery i to może potwierdzać jego lekkie zamulenie które z czasem zanika. Może sobie wmawiam, może tak jest.![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
 Co do przebiegu to nie chce mi się wierzyć bo jeżeli Niemiec kupuje diesla to nie po to żeby zrobić nim przez 16 lat 170tyś km ale jak rocznik 31 to może jednak
 Co do przebiegu to nie chce mi się wierzyć bo jeżeli Niemiec kupuje diesla to nie po to żeby zrobić nim przez 16 lat 170tyś km ale jak rocznik 31 to może jednak  Można wiedzieć ile Cię uczyniła ? Jeżeli miałbym okazję kupić sedana najlepiej z końca produkcji, właśnie od jakiegoś dziadka w takim stanie i takim przebiegiem to brałbym bez zastanowienia za każdą kasę. Naprawdę zazdroszczę, pozdro.
 Można wiedzieć ile Cię uczyniła ? Jeżeli miałbym okazję kupić sedana najlepiej z końca produkcji, właśnie od jakiegoś dziadka w takim stanie i takim przebiegiem to brałbym bez zastanowienia za każdą kasę. Naprawdę zazdroszczę, pozdro.