Witam Klubowiczów,
Przed chwilą zmieniłem sobie lampki tylnie w sedanie na IN-PRO i po skreceniu wszystkie do kupy okazało się ze nie mam lewego postojowego (hamulec na tych samych diodach działa, kierunkowskaz itd, też działa).
Pomyślałem że kupiłem felerną sztukę, więc wpiąłem starą lampe i co ciekawe też nie świeci.
Mogło być że coś przerwałem odkręcając śrubki?
Wiem że po włączeniu świateł, drzwi kierowcy mnie "kopły", a nigdy nie kopał... więc podejrzewam że wtedy coś sie popsuło.
Jest pod to postojowe może jakiś bezpiecznik (lewe tylnie)? Nie znam niemieckiego i ciężko mi rozszyfrować tabliczkę...
proszę o pomoc
z góry dziękuję...
[ A6 C5] tylni postojowy
-
- Forum Audi A6 / A7
marek220, tutaj masz wykaz bezpieczników a6-c5wykaz-bezpiecznikow-vt2537.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: tylni postojowy
nie laska zerknac do schematow z dzialu download?marek220 pisze:Witam Klubowiczów,
Przed chwilą zmieniłem sobie lampki tylnie w sedanie na IN-PRO i po skreceniu wszystkie do kupy okazało się ze nie mam lewego postojowego (hamulec na tych samych diodach działa, kierunkowskaz itd, też działa).
Pomyślałem że kupiłem felerną sztukę, więc wpiąłem starą lampe i co ciekawe też nie świeci.
Mogło być że coś przerwałem odkręcając śrubki?
Wiem że po włączeniu świateł, drzwi kierowcy mnie "kopły", a nigdy nie kopał... więc podejrzewam że wtedy coś sie popsuło.
Jest pod to postojowe może jakiś bezpiecznik (lewe tylnie)? Nie znam niemieckiego i ciężko mi rozszyfrować tabliczkę...
proszę o pomoc
z góry dziękuję...
bezpiecznik nr 223 wartosc 5A (maly bezepiecznik w prawym dolnym rogu wsrod malych bezpiecznikow)
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
jest bezpiecznik od lewych i prawych postojowek osobno ale to jak sie spalil to i przod by ci nie swiecil. ja obstawiam ze jak przepinales to sie kabelek we wtyczce albo przetarl i wyskoczyl albo styk brudny.popatrz wogole czy do wtyczki prad dochodzi..
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Bezpiecznik, bezpiecznik, dzieki....
Tam cos ta kostka z IN-PRO biała co łączy te kabelki (3 dokładnie) jest strasznie badziewna, podejrzewam czy to nie jednak chiński IN-PRO, bo jak dotkne to swieci, potem znowu dotkne i przestaje swiecic itd sobie miga postojowy.. Musiałbym to poprzecinac i przylutować na stałe, ale wtedy strace gwarancje Z drugiej strony nie chce oddawać na gwarancje bo bym nie miał lamp
OK sprawa zamknięta, dzięki za szybką pomoc...
pozdrawiam....
Tam cos ta kostka z IN-PRO biała co łączy te kabelki (3 dokładnie) jest strasznie badziewna, podejrzewam czy to nie jednak chiński IN-PRO, bo jak dotkne to swieci, potem znowu dotkne i przestaje swiecic itd sobie miga postojowy.. Musiałbym to poprzecinac i przylutować na stałe, ale wtedy strace gwarancje Z drugiej strony nie chce oddawać na gwarancje bo bym nie miał lamp
OK sprawa zamknięta, dzięki za szybką pomoc...
pozdrawiam....