A wiec mój problem wygląda następująco.. strasznie długo muszę kręcić żeby samochód odpalił. Podłączany był komp i pokazało ze świece 3 i 4 do wymiany bo nie grzeją no to wymieniłem... akumulator tez był sprawdzany i jest ok.. ale problem został i jest tak samo.. samochód odpala ale ciężko.. później następny rozruch jest wszystko ok.. bardzo proszę o rade.. z góry dzięki
[AUDI A6 C6 2005R 2.0 TDI] TRUDNE ODPALANIE NA MROZIE.
[AUDI A6 C6 2005R 2.0 TDI] TRUDNE ODPALANIE NA MROZIE.
Witam serdecznie i oczywiście proszę o pomoc.
A wiec mój problem wygląda następująco.. strasznie długo muszę kręcić żeby samochód odpalił. Podłączany był komp i pokazało ze świece 3 i 4 do wymiany bo nie grzeją no to wymieniłem... akumulator tez był sprawdzany i jest ok.. ale problem został i jest tak samo.. samochód odpala ale ciężko.. później następny rozruch jest wszystko ok.. bardzo proszę o rade.. z góry dzięki

- azet
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Olek
 - Rocznik: 1994
 - Moje auto: A6 C4
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.0 136KM
 - Napęd: FWD
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna
 - Kontakt:

A czy wymieniałeś ostatnio rozrząd?
Od kiedy masz ten problem, czy tylko na mrozie czy przy wyższych temperaturach otoczenia też?

Od kiedy masz ten problem, czy tylko na mrozie czy przy wyższych temperaturach otoczenia też?
Original Audi A6 Werbung. 
Wir behandeln alle 2.0 TDI, 3.0 TDI und andere Krankheiten.
Pełna oferta dla klubowiczów Audi A6
						Wir behandeln alle 2.0 TDI, 3.0 TDI und andere Krankheiten.
Pełna oferta dla klubowiczów Audi A6