A więc zaczynamy od zdemontowania zewnętrznej strony, nie bardzo wiem jak to dokładnie idzie wiec nie wprowadzam w błąd. Ja to zrobiłem instynktownie, postarajcie się nic nie ułamać wiec zalecam delikatność. Po zdjęciu tych oprawek zauważymy golutki nawiew, aby go wyciągnąć musimy posiadać ciężkie śrubokręty lub coś z pomoże nam wcisnąć odblokować zatrzaski tu też zalecam ostrożność ja jeden ułamałem

Foto gdzie to się znajduje. (Tych na dole nie widać)
Aby odblokować te zatrzaski jak już pisałem wkładamy śrubokręt i odciągamy: górne do dołu a dolne do góry.
Po wyjęciu nawiewu mamy dwie rzeczy do podważenia i jedną do oczepienia... szare strzałki wskazują plastik który musimy odczepić (ręką) a białe co musimy podważyć (jedna z zewnętrznej strony i jedna od wewnętrznej) Po niżej zdjęcie które to przedstawia.
Po wyjęciu pokrętła otwierania i zamykania nadmuch musimy się zabrać za wyciągnięcie diody nie jest to łatwe bo z jednej strony jest zatrzask można go bez problemu ręka zwolnić zaś drugi jest gdzieś w środku nie wiem ja swój ułamałem także może można to zrobić inaczej. Ja ten zatrzask zwolniłem i odgiąłem to ze ułamałem w niyczym tak naprawdę nie przeszkadza.
Dioda jest 2mm walcowana z płaskim czołem może być 3mm w niczym to nie przeszkadza ale koniecznie musi mieć płaskie czoło bo w przeciwnym razie nasza dioda będzie dawać światło punktowo efekt: środkowo świeci najmocniej a im dalej tym słabiej a przecież ma świecić jednakowym światłem. Polecam diody 12V nie jakieś 03-06 na rezystorze bo to dużo więcej zabawy i najpierw sprawdźcie jaki to dodatni a jaki ujemny
Dziękuję za uwagę mam nadzieję że się przyda.
Â