Witam panow
moj problem jest troche nietypowy ale powinien byc latwy do rozwiazania przy waszej pomocy
na zalaczonym obrazku jest czesc numer 10 / rozdzelnik powietrza (plastik przed przepustnica)
i z tego rozdzielnika w dol powinno cos wychodzic i laczyc sie z rura dolotu do silnika (idzie pod kolektorem)
poniewaz przyjrzalem sie blizej dziwnie ryczacemu silnikowi i okazalo sie ze nic tam nie ma
zastanawiam sie co tam powinno byc , czy zwykly waz polaczony bezposrednio
czy moze jakis specjalny ktory sie jeszcze na cos rozdziela
bylby wdzieczny za pomoc
[AQE 1.8 125km] - przewody dolotu
[AQE 1.8 125km] - przewody dolotu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no panowie nikt nic nie wie
aż mi zawory skrzeczą jak odpalam moja foczke, plus nie ma cisnienia, ogolnie lipa
pytam czy cos dodakowego tam powinno byc poniewaz wyjscie z tego pierdzielnika to powiedzmy pol cala
a wejscie do rury wchadzacej do silnika to co najmniej jeden cal
wiec to nie moze byc jakis zwykly przewod
bylem dzis w serwisie ale jakos sie nie odnalezli i nic sie nie dowiedzialem a podobnego samochodu zeby to naocznie sprawdzic nie zlokalizowalem
aż mi zawory skrzeczą jak odpalam moja foczke, plus nie ma cisnienia, ogolnie lipa
pytam czy cos dodakowego tam powinno byc poniewaz wyjscie z tego pierdzielnika to powiedzmy pol cala
a wejscie do rury wchadzacej do silnika to co najmniej jeden cal
wiec to nie moze byc jakis zwykly przewod
bylem dzis w serwisie ale jakos sie nie odnalezli i nic sie nie dowiedzialem a podobnego samochodu zeby to naocznie sprawdzic nie zlokalizowalem