[A6 C6] Wymiana lusterek zewnetrznych na fotochrom
[A6 C6] Wymiana lusterek zewnetrznych na fotochrom
Robil ktos moze cos takiego?
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wymiana jest prosta , latwo sciagnac szkło od lusterka poprostu wyginasz lusterko w dól zeby gorna cześć sie odchyliła , wsadzasz palce od gory i delikatnie ciagniesz w dól i jednoczesnie do siebie , i lusterko ladnie wyjdzie z ramki ktora czymie własnie szkło , niemam pojecia jak inaczej to wytłumaczyć 

Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska
czymie>?
mam na mysli lusterko fotochrom kontrolowane z kabiny, czyli on/off, tak jak maja niektore wersje c6 w standardzie
..a nawet jak bys chcial wlozyc by bylo przyciemnione na stale to i tak nie jest to tak proste jak ci sie wydaje, z tego co mi sie wydaje to wymagana jest odpowiednia instalacja ktora niekoniecznie musi tam byc, no a jesli jej nie ma to gra moze sie wydawac krotko mowiac nie warta swieczki
mam na mysli lusterko fotochrom kontrolowane z kabiny, czyli on/off, tak jak maja niektore wersje c6 w standardzie
..a nawet jak bys chcial wlozyc by bylo przyciemnione na stale to i tak nie jest to tak proste jak ci sie wydaje, z tego co mi sie wydaje to wymagana jest odpowiednia instalacja ktora niekoniecznie musi tam byc, no a jesli jej nie ma to gra moze sie wydawac krotko mowiac nie warta swieczki