[100 C4 2.6] by kopec str 4 listwy :)
co do znaczkow to jak poprzednik juz napisal...w12 6.0 i pod zderzakiem wlew do gazu...
w naszych autkach nie jest to jakis specjalnie wyzylowany silnik i nie jest specjalnie mocny...przy te masie mozesz probowac sie z niektorymi hb z moca rzedu 120-130 kuni....reszta cie zleje.a ty tylko najesz sie wstydu ze znaczki mowia i wskazuja moc a mocy ni ma....pozdro
w naszych autkach nie jest to jakis specjalnie wyzylowany silnik i nie jest specjalnie mocny...przy te masie mozesz probowac sie z niektorymi hb z moca rzedu 120-130 kuni....reszta cie zleje.a ty tylko najesz sie wstydu ze znaczki mowia i wskazuja moc a mocy ni ma....pozdro
Ostatnio zmieniony 27 lut 2011, 10:38 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.
Auto z potencjałem i w szybkim kolorze a żeby było super niewiele trzeba dołożyć ale za to sporo ująć
Moim skromnym zdaniem te głośniki skoro i tak nie masz wzmacniaczy do ich napędu wywal i zostaw tylko te ori,
fajny kolor drewienka
gałeczkę zmiany biegów zmień na ori bo ciut agro to wygląda
A poza tym fajne autko
Moim skromnym zdaniem te głośniki skoro i tak nie masz wzmacniaczy do ich napędu wywal i zostaw tylko te ori,
fajny kolor drewienka
gałeczkę zmiany biegów zmień na ori bo ciut agro to wygląda
A poza tym fajne autko
przyszło lato więc nadeszła pora na felunek
17'' DEZENT, na przodzie mam MICHELIN pilar sport 225/45/17, a na tył TOYO proxes 235/45/17. i kilka fotek
![Obrazek]()
zmiany:
-radio CB YOSAN TURBO
-antenka sirio ml145
-kratka w zderzak przyjdzie we wtorek ale będzie do pomalowania,
-na poniedziałek przyjdzie wzmacniacz.
na przyszłość:
-na lato myśle przyciemnić szybki jak trochę gotówki przyjdzie,
-kupić blende tą co jest na tylnią szybę
-logo klubu w grilu

17'' DEZENT, na przodzie mam MICHELIN pilar sport 225/45/17, a na tył TOYO proxes 235/45/17. i kilka fotek

zmiany:
-radio CB YOSAN TURBO
-antenka sirio ml145
-kratka w zderzak przyjdzie we wtorek ale będzie do pomalowania,
-na poniedziałek przyjdzie wzmacniacz.
na przyszłość:
-na lato myśle przyciemnić szybki jak trochę gotówki przyjdzie,
-kupić blende tą co jest na tylnią szybę
-logo klubu w grilu
audi 100 c3 1.8 b+g
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Podłogę to masz jak w PKS'ie
fajne felgi 

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
CB umieściłem między fotelami przednimi tak żeby nie zawadzało
i mnie nie razi po oczach jak jadę , wiadomo że w czasie jazdy nic nie jest potrzebne więc po omacku włączam i gitara
w czasie jazdy z resztą też nie ma problemu z podgłaszeniem 
![Obrazek]()
bart3k o co chodziło z tą podłogą bo nie zrozumiałęm

i mnie nie razi po oczach jak jadę , wiadomo że w czasie jazdy nic nie jest potrzebne więc po omacku włączam i gitara

bart3k o co chodziło z tą podłogą bo nie zrozumiałęm

audi 100 c3 1.8 b+g
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
To są zdjęcia z allegro, gdy kiedyś to auto było do sprzedania, tez kiedyś miałem A100, jest gdzies tutaj w galerii, więc mam całą mase zdjęć ciekawych C4, kiedyś to opublikuje jako katalog inspiracyjny
Zdjęcia u mnie na dysku mają date modyfikacji lato 2009 wiecc pewnie ze 1 lub 2 właścicieli przed Toba

Zdjęcia u mnie na dysku mają date modyfikacji lato 2009 wiecc pewnie ze 1 lub 2 właścicieli przed Toba

zdjąłem nalepki "a6" i 2,6 E" , efekt poprustu mnie zaskoczył, niuniaodrazu się zrobiła szersza i poprostu potężniejsza :D dodaje fotki
![Obrazek]()
a czym myjecie samochody ? bo a zaryzykowałem jakiś czas temu i kupiłem coś na BP , ale sie skończylo, jak dziś umyłem płynem do naczyń to widać naprawde dużą różnice, ale w tym żę po myciu zostają takie kropki, na klapie bagażnika to już nie mówię, a szyb nie skomentuję równierz
a i jeszcze jeśli ktoś ma dylemat czy zrywać emblematyczy nie zrywać to gorąco zachęcam do zerwania!!! bo efekt jest wielki

a czym myjecie samochody ? bo a zaryzykowałem jakiś czas temu i kupiłem coś na BP , ale sie skończylo, jak dziś umyłem płynem do naczyń to widać naprawde dużą różnice, ale w tym żę po myciu zostają takie kropki, na klapie bagażnika to już nie mówię, a szyb nie skomentuję równierz

a i jeszcze jeśli ktoś ma dylemat czy zrywać emblematyczy nie zrywać to gorąco zachęcam do zerwania!!! bo efekt jest wielki

audi 100 c3 1.8 b+g
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
fajna niunia 
trzeba by spota zrobić kolego
jestes z samego konina czy okolic?
pozdrawiam
zapraszam do mnie
a6-c4-25tdi-audi-100-25-tdi-na-wypasie-vt31786.htm

trzeba by spota zrobić kolego

pozdrawiam

zapraszam do mnie

Zależy jakie emblematy bo niektórych szkoda xD
Niunia ładna i warto wydać trochę pieniążków na kosmetyki. Ja już mam do tego specjalną szafkę w garażu. Obecnie mam koncentrat płynu z woskiem + dobre gąbki. Firmy z pamięci nie powiem, musiałbym sprawdzić. Ale trzeba uważać przy samodzielnym myciu. Bo sąsiad mył ostatnio na podjeździe i woda ze wszystkim spływała na ulicę. Przejeżdżały miśki i 500zł bez gadania
Niunia ładna i warto wydać trochę pieniążków na kosmetyki. Ja już mam do tego specjalną szafkę w garażu. Obecnie mam koncentrat płynu z woskiem + dobre gąbki. Firmy z pamięci nie powiem, musiałbym sprawdzić. Ale trzeba uważać przy samodzielnym myciu. Bo sąsiad mył ostatnio na podjeździe i woda ze wszystkim spływała na ulicę. Przejeżdżały miśki i 500zł bez gadania

ja na szczęście nie mam problemów z miśkami bo mam podwórek
a takie kosmetyki to kupujesz na stacjach czy może allegro ?
myślę nad zmianą gałki biegów , którą doradzicie?
http://moto.allegro.pl/galka-drazek-dzw ... 54052.html
http://moto.allegro.pl/galka-zmiany-bie ... 95185.html

myślę nad zmianą gałki biegów , którą doradzicie?
http://moto.allegro.pl/galka-drazek-dzw ... 54052.html
http://moto.allegro.pl/galka-zmiany-bie ... 95185.html
audi 100 c3 1.8 b+g
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO