gixxera K7 kiedys mialem, bardzo przyjemny motorek, nowa K9 ma troszke przesadzone tew wydechy po obu stronach
[ Suzuki GSXR1000 k9 ]
- Masta
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Mam kolegę co latał na Suzuki litrze i to samo mi mówił. Ten motor ma swoje humorki.777equity pisze:Suzuki do Hondy fireblade duzo brakuje, Honda lagodniej rowniej oddaje moc, aksamitniej silnik chodzi
A tak to motor, faaajny :mrgreen:
Edit
Z miejsca po zakupie bym wywalił te dwa kominy :-? na jakiegoś Akrapovic ,Yoshimura albo leo vince, TB , Micron itd.
Jest - Volvo C70 II 2.5T
-
grzegorz75
- Forum Audi A6 / A7

Jestem w branży moto od 15 stu lat zawodowo. Doskonale rozumiem
sprawy Yoshimurek itp . Moto już ma nowego Pana jak wspomniałem . Miałem go wyjątkowo długo , bo nie cały rok . Lubię gsxr-y dlatego , że są właśnie takie ostre i szorstkie 8-) Nie inwestuje w tego typu sprawy już teraz ( wydechy itp) , bo nie ma takiej potrzeby i jest o w moim przypadku zbędny wydatek . Motocykl biorę nowy i po 4- 6 miesiącach z przebiegiem 2- 3,5 tyś sprzedaję. Teraz wezmę chyba hajkę .
Usunieto- regulamin
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Multitronic
- Kontakt:
Piekny motorek kiedys tezmialem kawe 636 ale mialem lekkiego naszczescie dzwona i stwierdzilem ze autko bedzie dla mnie rosadniejsze niz motrorek choc kocham 2 slady .Pytanie mam do ciebie czy takie szybkie zmiany motorkow jest oplacalne czy niema zaduzo straty pienieznej bo stego co widze kupujesz nowy 3-6 miecha i na sprzedaz czy to niejest zaduza utrata gotowki sam sie kiedys zastanawialem nad tym czy nie kupic nowego motoru czy auta i odpuscilem bo mysle ze chyba bym duzo stracil jak bym go sprzedal za rok czy 2 .
- Masta
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
tu mam trochę lepszy filmikgreg25 pisze:szybkoAron pisze:ciekawe jak tym jeździć
http://filmy.scigacz.pl/hayabusa
Grzegorz jest doświadczonym userem jednośladów, więc nie ma co się obawiać, że nie ogarnie hajki. pozostaje nam tylko pozazdrościć
tylko trzeba przeskoczyć do czasu 2:15
Jest - Volvo C70 II 2.5T