A6 [C5] Navi z anglika, jak zamontowac i co dalej
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
A6 [C5] Navi z anglika, jak zamontowac i co dalej
Witam Pany, chce wrzucic do siebie ori navi. Mam nawet dawce, tylko ze jest to angielska wersja... teraz pytanie jak to wyglada mechanicznie? Czy to jest tak jak mysle, ze tylko wyciagam stary panel, kieszen itp. i wrzucam nowy graty z navi? Taki Plug&Play??
Jak juz uporam sie z tematem od strony mechanicznej to jak pozniej wyglada sprawa z dostosowaniem sprzetu do PL, chodzi mi o jezyk, mapy itp.
Objasnijcie troszke temat bo spac nie moge :-P
Jak juz uporam sie z tematem od strony mechanicznej to jak pozniej wyglada sprawa z dostosowaniem sprzetu do PL, chodzi mi o jezyk, mapy itp.
Objasnijcie troszke temat bo spac nie moge :-P
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
Tak przerabiam z 1 din, ale to tak jak pisalem, szybka podmianka. Czyli u mnie laduje 2din z navi, a do niego leci moj zestaw 1din z Concertem. Tak mi sie wydaje, ze gra warta swieczki
I jeszcze jedna sprawa, zglosze tutaj co by nowego tematu nie zakladac
Owy dawca ma tez ori ksenon, teraz co musze od niego zabrac, zeby wrzucic to do siebie?
Od razu pisze, ze wiem ze angileskie lampy swieca w druga strone... ale to bedzie problem na pozniej

I jeszcze jedna sprawa, zglosze tutaj co by nowego tematu nie zakladac

Od razu pisze, ze wiem ze angileskie lampy swieca w druga strone... ale to bedzie problem na pozniej

- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
No szybka w sensie, ze jeden dzien na to wystarczy :mrgreen:
Jeszcze jedna sprawa, teraz mam ori Bose, czyli zmieniarka i sub. I teraz czy po wyjeciu mojego radia moge to podpiac na tych samych kablach no navi? Chodzi mi o to czy zarowno w Concercie jak i w navi sa takie same wejscia na te same kostki :?:
Jeszcze jedna sprawa, teraz mam ori Bose, czyli zmieniarka i sub. I teraz czy po wyjeciu mojego radia moge to podpiac na tych samych kablach no navi? Chodzi mi o to czy zarowno w Concercie jak i w navi sa takie same wejscia na te same kostki :?:
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
Dokladnie, poprostu ma byc ori... Mialem kiedys CLK z dobrym DVD, wrzucilem tez tam nawet PS2, ale tak naprawde nie ma kiedy tego wszystkiego uzywac. Tak sie uparlame na ori navi co by bylo +10 do lansu
A i do grania to juz od jakiegos czasu jest PSP
Jedynie martwi mnie fakt, ze chyba bedzie ciezko audio rozbudowac, ale (z pomoca forum
) cos sie wymysli.
[ Dodano: 2011-02-12, 18:37 ]
Aha, jeszcze jedna sprawa... wlasnei odkrylem
ze ta ori navi nie ma dvd, teraz pytanie czy da sie do tego jakos dorzucic odtwarzacz dvd?

Jedynie martwi mnie fakt, ze chyba bedzie ciezko audio rozbudowac, ale (z pomoca forum

[ Dodano: 2011-02-12, 18:37 ]
Aha, jeszcze jedna sprawa... wlasnei odkrylem

- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
W Concercie i RNS-E nie. Zerknij tu: http://www.ertasvc.ru/bd/audi.htmwujek 2Pac pisze: Chodzi mi o to czy zarowno w Concercie jak i w navi sa takie same wejscia na te same kostki :?:
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
Ja w ojej niuni tez robilem taki przeszczep z 1din na 2din po pdlaczeniu wszystkiego wyskakuje mi komunikat SAFE pin-niepodlaczony nie wiem co to znaczy a co do zmaiany na navi nie jest to tak prosta jak moze sie wydawac wiem sam sie z tym meczylem specjalnie dokupilem instalacje elektryczna od navi zeby to podlaczyc