[all ] Odpryski drobe rysy, malowanie ?
[all ] Odpryski drobe rysy, malowanie ?
Witam was! Zwracam się do was z taki zapytaniem...
Czy jest możliwość usunięcia drobnych rysek oraz odprysków bez malowania całego elementu? Dodam, że planuje polerkę przed sezonem a jak każdy nie chce malować całego elementu dla jednego odprysku
I jeszcze pytanko ile może kosztować malowanie przedniego zderzaka a czarną perłę ?
Pozdro!
Czy jest możliwość usunięcia drobnych rysek oraz odprysków bez malowania całego elementu? Dodam, że planuje polerkę przed sezonem a jak każdy nie chce malować całego elementu dla jednego odprysku
I jeszcze pytanko ile może kosztować malowanie przedniego zderzaka a czarną perłę ?
Pozdro!
odpryskowa sie nie spoleruje jedynie malowanie badz zaprawki i nastwpnie polerka ja na twoim miejscu dorobilbym lakier i pedzelkiem lub wykalaczka wypelnil odpryski (ewentualnie moze to zrobic lakiernik ) i potem polerke polerka konkret z matowanie i bedzie git a co do kosztow elementow jak kolega wyzej pisze 250 zl to wygladac to dlugo nie bedzie u mnie dobrzy lakiernicy biora 450 500 za element pozdrawiam
<-----OnLy Audi----->
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Wujek-West pisze:A pracujesz w ASO ÂŻE TAK MÓWISZ??irekk71 pisze:za 500zł ASO to ci co najwyżej może dorobić lakier na 1 element
Ja pracuje wiec wiem jakie są ceny
Dorbic lakier za 500zl dawno sie tak nie uśmiałem , masz niezłe wyobrazenia co do ASO audi to nie ferrari
obecnie nie, ale pracowałem w ASO AUDI VW - ROWIńSKI-WAJDEMAJER i powiem ci że np samo lakierowanie zderzaka w Audi a6 c6 to koszt prawie 2700zł na gotowo czyli demontaż ,montaż + 30%materiały lakiernicze ,no ale chyba o tym wiesz skoro pracujesz w ASO audi
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
dobry lakiernik sie ceni 300 zl to wszystko widac po miesiacu ssechy wzery fale dunaju ja zawsze place 450 zl dla znajomego czasami 400 to jest zrobione lepiej jak w ASO ....widzialem wiele robot w serwisach ASO i szczerze mowiac mi sie to nie podoba albo zero struktury lakieru albo w ogole lakier kupy sie nie trzyma ....ale to jest moje zdanie ..jest lakiernik i sa lakiernicy jedni jada na rynek drudzy do galerii pozdro
<-----OnLy Audi----->
- Fascynat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: 100 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8 125KM
- Paliwo: Benzyna
Skoro pracujesz w ASO to może wytłumaczysz mi skąd się biorą różnice w cenie ? zarówno za robocizne jak i cześci zamienne .. ( nie mówie teraz o cenach za blacharke bo ten temat jest mi obcy)Wujek-West pisze:Ja pracuje wiec wiem jakie są ceny
Audi to Lamborghini ....Wujek-West pisze: audi to nie ferrari
- Kontakt:
kolego a jacy ludzie pracuja w ASOkowal0502 pisze:dobry lakiernik sie ceni 300 zl to wszystko widac po miesiacu ssechy wzery fale dunaju ja zawsze place 450 zl dla znajomego czasami 400 to jest zrobione lepiej jak w ASO
ja ci odp ci sami co pózniej po gararzach maluja , jeżeli wsadzasz wszytskich ludzi z ASO do jednego wora ze nie umieja malować , to chyba troszke dziwne , nie prawda??
Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska