[A6 C6] Felgi 19"
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
sorki ,ale to takie głupie gadanieTomas pisze:Rozumiem walory estetyczne takich 19 lub 20 ale czy to ma sens zakladac takie alu na normalne drogi,jak ktos sie nie porusza glownie po autostradach to zakladanie takich alu mija sie z celem ,moim zdaniem 18 to juz jest gorna granica dla c6 a i tak komfort na nich jest duzo nizszy niz na seryjnych 16 :lol: pozdro
Ja mam 19 na zawieszeniu S-Line i nie widzę problemu. Jak ktoś nie umie uważać na drodze i jedzie na strzałę po dziurach , studzienkach to i 17 mu nie pomogą ( masę takich lewych kierowców jest )
Pozdrawiam
- Jerzy.L
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
syper pisze:to są fele chyba AMG jak dla mnie to sa okrutnie brzydkiegembas pisze:Tu sa dobre fele na C5: http://cgi.ebay.co.uk/CUSTOM-KESKIN-KT5 ... 439ade993f
Te akurat pasują raczej do Mercedesów jako odpowiednik skręcanych modeli MEC lub troszkę innych aczkolwiek "pełnych" - AMG.
Oczywiście pozostaje kwestia gustu

Pozdrawiam.
www.Centrum-Felgi.pl
NEW ! www.Centrum-disky.sk Słowacja
NEW ! www.Centrum-disky.cz Czechy
NEW ! www.Litaky.cz Czechy
Jerzy L.
www.Centrum-Felgi.pl
NEW ! www.Centrum-disky.sk Słowacja
NEW ! www.Centrum-disky.cz Czechy
NEW ! www.Litaky.cz Czechy
Jerzy L.
-
- Forum Audi A6 / A7
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
siemka ja ostatnio zakupilem pikne 19-tki od RS6 do mojej c-6-tki ale jeszcze ich nie zalozylem bo czekam na wiosne wiec nie mam jeszcze aktualnej fotki ..tylko mam pytanko czy w A6 mozna zmienic same zaciski hamulcow na takie ladne od RS6 aby to jakos wygladalo z tymi nowymi felami i gdzie mozna je dostac bo ani na allegro nie ma ani nigdzie...pozdrawiam
magic
-
- Forum Audi A6 / A7
maciejoszczak pisze:siemka ja ostatnio zakupilem pikne 19-tki od RS6 do mojej c-6-tki ale jeszcze ich nie zalozylem bo czekam na wiosne wiec nie mam jeszcze aktualnej fotki ..tylko mam pytanko czy w A6 mozna zmienic same zaciski hamulcow na takie ladne od RS6 aby to jakos wygladalo z tymi nowymi felami i gdzie mozna je dostac bo ani na allegro nie ma ani nigdzie...pozdrawiam
Jeśli to są takie czerwone zaiski to pasują bo ja mam takie u siebie

co do pięknych Felg to kwestia gustu , mnie podpowiada( gust i moja dziewczyna ) że jedyne słuszne to Oxigin 14
mam nadzieje że na wiosnę sobie je sprowadzę
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
szczerze mowiac myslalem o takich srebrnych z czerwonym logo RS6 (ewentualnie czarne)...ktos mi mowil ze to sa aluminiowe ale ile w tym prawdy to nie wiem...bo cale czerwone to skolei nie w moim guscie.
[ Dodano: 2010-01-28, 13:36 ]
tak by to wygladalo z tymi zaciskami
[ Dodano: 2010-01-28, 13:36 ]
tak by to wygladalo z tymi zaciskami
- Załączniki
-
- rs6avant_wheel[1].jpg (11.87 KiB) Przejrzano 4867 razy
magic
a6 c6
Szukam coś w tym stylu .czy ktoś może mi podpowiedzieć jaka firma może ma podobne w swojej ofercie ? http://www.autole.pl/niemieckie/265-audi-a6-c6.html