[A6C6] Nawigacja nia działa po aktualizacji
[A6C6] Nawigacja nia działa po aktualizacji
Witajcie, mam mały problemik. ÂŚciągnąłem sobie ostatnio najnowszą wersje mapy 2011 od pawel1980 i wrzucam ja do samochodu czekam 5 minut a tutaj cały czas 0% po czym płyta w nawigacji przestaje być czytana i na ekranie nie ma żadnych zmian nawet kropki nie latają. Zrestartowałem całe MMI, włożyłem starą płytę i jak wchodze do navi to mam "Incjalizowanie nawigacji przez jakiś czas" a potem "Proszę sprawdzić płytę z mapą...". Możecie mi powiedzieć co mam robić, mam nadzieje że da się to jakoś naprawić. Jak cos to mam kabelek do samochodu.
Mape sciagnalem z peb.pl. MAm kolejne informacje po wlozeniu starej płytki jej tez nie czyta a w VCDS mam caly czas błąd 37-Naavigation DVD read Error gdy go usuwam wyskakuje ponownie i tak w kolko. I tyle zadnych inych obajwów. Podejrzewam że gdy wkładam starą płytę to powienien sie aktualizować a on jej nawet nie widzi;/
Płytka to Verbatin z najwolniejsza predkoscia jaka mogla byc nagrywana.
Płytka to Verbatin z najwolniejsza predkoscia jaka mogla byc nagrywana.
Słuchajcie nawigacja się naprawiła. Wsiadam dzisiaj rano do samochodu z zamiarem zapisania kodu błędu odpalam MMI a tam mi mapka wyskakuje. Teraz to się boję aktualizować, ale wiczorkiem to zrobie. MAcie możę jakieś porady jak bezpiecznie przeprowadzić aktualizacje. Płytka jest raczej dobra bo zawsze ściągam z jednego źródła a wczroaj się porporstu zawiesił.
Kod błędu jaki mi wyskoczył to:
02927 - DVD REad Error
000 - - - Intermittent
Kod błędu jaki mi wyskoczył to:
02927 - DVD REad Error
000 - - - Intermittent