nie wierze ja dzwonilem do uniqa to wyliczyliem 2.5 kola 50% zwyzki ale moze cuda sie zdarzaja hehe pozdro-=Rafal=- pisze:Armani85, normalnie. Ubezpieczyciel był przestępny. Miły facet po prostu.
Gdzie ubezpieczaliście swoje auta i za ile ?
w tamtym roku jak sprawdzalem to najtaniej wyszlo mnie w Liberty Direct (znacznie taniej niz w mbanku z ktorego na slepo korzystalem dotychczas), wtedy w Axa wycodzilo drozej niz w mbanku, ale mam jeszcze drugie auto i jak sprawdzalem po nowym roku to z kolei najtaniej dla kierowcy mojego pokroju wyszlo w AXA, roznie to bywa, czasem trzeba pokombinowac zeby wyrwac dodatkowe znizki - platnosc karta kredytowa 5%, jak sie okazuje to czy jest sie gornikiem lub policjantem ma znaczenie rzedu 5% w Liberty na przyklad
to w jakim banku mamy konto badz karte to tez kolejne 5% no i oczywisie kody rabatowe - kolejne okolo 5 % lub 50/100 zl
jesli bedziecie sprawdzac w Axa to mi pomogl kod/numer ubezpieczenia AA/1836866/01
pozdrawiam

jesli bedziecie sprawdzac w Axa to mi pomogl kod/numer ubezpieczenia AA/1836866/01
pozdrawiam
Opinia autora jest ważna w dniu dzisiejszym i nie może być użyta przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym następnym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany opinii 

- Wawryn
- Forum Audi A6 / A7
Armani85, kolego skoro masz takie zwyżki (tak jak ja) to polecam ci stronkę rankomat.pl wpisz swoje dane, i itp i tam ci wyświetli gdzie będziesz miał najtaniej.
Sądzę że bierzesz samo OC,które w każdej firmie ubezpieczeniowej jest takie same!z AC są już komplikacje.JA jeszcze zadzwoniłem do konsultanta żeby się wszystkiego upewnić i w AXA płacę 1126 tylko dlatego że wziąłem na 2 raty.bo przy jednorazowej wpłacie byłoby 1054zł.
Zaraz za AXÂĄ była HESTIA i MTU bodajże bardzo małe różnicę.UNIQA jest na samym końcu!Nawet babka w UNICE jak składałem wypowiedzenie powiedziała że mają bardzo duże zwyżki dla młodych kierowców i się nie opłaca.Więc dziwie się że nie poszedłeś nawet do PZU bo mają dużo mniej ....
Ogolnie zerknijcie ile byście płacili rankomat.pl naprawde nie to ze zachwalam ale jak sam chodziłem to nie dostałem takich zniżek,a konsultant dał mi ok 30% za byle co
Po co przepłacać skoro wszędzie jest to samo?

Sądzę że bierzesz samo OC,które w każdej firmie ubezpieczeniowej jest takie same!z AC są już komplikacje.JA jeszcze zadzwoniłem do konsultanta żeby się wszystkiego upewnić i w AXA płacę 1126 tylko dlatego że wziąłem na 2 raty.bo przy jednorazowej wpłacie byłoby 1054zł.
Zaraz za AXÂĄ była HESTIA i MTU bodajże bardzo małe różnicę.UNIQA jest na samym końcu!Nawet babka w UNICE jak składałem wypowiedzenie powiedziała że mają bardzo duże zwyżki dla młodych kierowców i się nie opłaca.Więc dziwie się że nie poszedłeś nawet do PZU bo mają dużo mniej ....
Ogolnie zerknijcie ile byście płacili rankomat.pl naprawde nie to ze zachwalam ale jak sam chodziłem to nie dostałem takich zniżek,a konsultant dał mi ok 30% za byle co

Po co przepłacać skoro wszędzie jest to samo?

A6 C5 2.4 Benz+LPG Autom
Ja mam w AXA do tego dają zniżki jak komuś polecisz i sie powoła na numer polisy co koledzy piszą .
Stawka 430 zł czyli 2X 215 zł max zniżek
Przy jednorazowej 404 zł
Jak brat powołał sie na moją polise zapłacił na BMW 2.5 l cene 387 zł na rok a ja dostałem od nich kupon na 40 zł do wydania w markecie <szok> wiec myśle że warto jednak nie wiem jak jest z AC
Stawka 430 zł czyli 2X 215 zł max zniżek
Przy jednorazowej 404 zł
Jak brat powołał sie na moją polise zapłacił na BMW 2.5 l cene 387 zł na rok a ja dostałem od nich kupon na 40 zł do wydania w markecie <szok> wiec myśle że warto jednak nie wiem jak jest z AC
- arkadiuso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Mi wyliczyli najtaniej (60% zniżek) 620zł MBank dobry był jeszcze TUW 667zł bo w tym ubezpieczenie mieszkania ale wybrałem Axa bo chciałem dwie raty i wyszło najkorzystniej 2x 315zł myślałem, że będzie trochę taniej... ale to chyba przez motor 4.2L tak dużo 
Jakby ktoś chciał to numer polisy 7048401 zawsze parę złotówek taniej...

Jakby ktoś chciał to numer polisy 7048401 zawsze parę złotówek taniej...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 23:05 przez arkadiuso, łącznie zmieniany 3 razy.
Arecki
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
Nie dalej jak 2 tyg. temu opłaciłem OC za swoje 2.4 w Liberty Direct. Na cały rok wyszło mnie 356 zł przy max. 60% zniżkach. To już moje drugi auto w Liberty. Wcześniej A4 1.8Tpłaciłem 315 zł. Na ich stronce można sobie samemu wyliczyć wysokość składki. Tak naprawdę OC trzeba płacić, bo jest obowiązkowe, ale w przypadku kolizji i tak likwidacja szkody następuje z OC sprawcy, więc nie ma się nad czym zastanawiać. Co innego AC. Tu już trzeba się zagłębiać w umowę.
Ostatnio w TV oglądałem program, w którym mówili że firmy ubezpieczeniowe, które nie mają swoich placówek, tylko prowadzą sprzedaż ubezpieczeń przez internet, mają najniższe stawki bo nie mają kosztów związanych z utrzymaniem.
Ostatnio w TV oglądałem program, w którym mówili że firmy ubezpieczeniowe, które nie mają swoich placówek, tylko prowadzą sprzedaż ubezpieczeń przez internet, mają najniższe stawki bo nie mają kosztów związanych z utrzymaniem.
było 80 B4 1.9 TDI 1Z, A4 B5 1.8T AEB....jest A6 C5 2.4 V6 ARJ