Panowie, rozładował mi się akumulator tak mocno, że nic nie działa. Nie mogę dostać się do bagażnika bo zamknięty, MMI nie działa, ręczny zaciągnięty. Auto stoi w garażu więc innym nie podjadę do maski aby odpalić. ÂŚwiecą mi się tylko kontrolki na desce rozdzielczej. Co robić, może jakieś porady? Czy jak wymontuję akumulator 70Ah z drugiego auta i podłącze pod zaciski pod maską to odpalę?
Dzięki za wszelką pomoc.
[A6 C6] Slaba bateria, akumulator ?
Nie za bardzo uśmiecha mi się nurkowanie przez bagażnik, ale chyba nie będę miał wyboru jeżeli nie odpali z innego akumulatora.
Akumulator wymieniłem na Wartę 80Ah. Auto odpala, ale komputer pokazuje rozładowanie akumulatora. Obejdzie się bez serwisu?
Problem rozwiązany. Trochę pojeździłem i akumulator tak jakby się naładował, powoli rosło, pokazuje 100% naładowania. Dziwna sprawa, bo wygląda na to, że ładowało nowy akumulator
Akumulator wymieniłem na Wartę 80Ah. Auto odpala, ale komputer pokazuje rozładowanie akumulatora. Obejdzie się bez serwisu?
Problem rozwiązany. Trochę pojeździłem i akumulator tak jakby się naładował, powoli rosło, pokazuje 100% naładowania. Dziwna sprawa, bo wygląda na to, że ładowało nowy akumulator

SZOPEN