[Holandia] Może jakiś spocik
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
zbys autko miales na siebie pewnie?
ja tez jestem zameldowany ale auto specjalnie jest wziete na ojca
pytalem sie tutaj kolesia co ma firme transportowa i powiedzial mi ze jak jestem wspolwlascicielem moge spac spokojnie.
no chyba ze byles wspolwlascicielem a jesli tak to juz sie boje.
mam nadzieje ze nie.
pozdrowionka zbys
ja tez jestem zameldowany ale auto specjalnie jest wziete na ojca
pytalem sie tutaj kolesia co ma firme transportowa i powiedzial mi ze jak jestem wspolwlascicielem moge spac spokojnie.
no chyba ze byles wspolwlascicielem a jesli tak to juz sie boje.
mam nadzieje ze nie.
pozdrowionka zbys
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Duane?widze jakis balasting
a przykladowo jak nie jestem zameldowany to moge sobie jezdzic na polskich blachach?mam tu kumpli na polskich blachach jezdza ale nie sa zameldowani
I jesli nie sa zameldowani a maja auto na siebie co wtedy?
dzieki jakos78
a przykladowo jak nie jestem zameldowany to moge sobie jezdzic na polskich blachach?mam tu kumpli na polskich blachach jezdza ale nie sa zameldowani
I jesli nie sa zameldowani a maja auto na siebie co wtedy?
dzieki jakos78
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 22:59 przez mengelajn8609, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie wiem jak jest jest ze współwłaścicielem, ja mam tylko na Ojca. i jak narazie cisza.
Zawsze mogę powiedzieć, że tata autko zastawił na 2 tygodnie a może potem będzie miał życzenie pojechać sobie do pl ,po czym znów wrócić i mi zostawić. Nie ma bata chcieli być w unii to mają, raczej tego nie przeskoczą.
ja jako obywatel unii mam prawo jeździć sobie gdzie chce i kiedy chcę i jeśli tylko posiadam papiery auta to mogą Ci naskoczyć.
Inaczej jak jesteś tu zameldowany i samochód widnieje jako prawna twoja własność. Wtedy w/g przepisów masz 6 miesięcy na przerejestrowanie.
Zawsze mogę powiedzieć, że tata autko zastawił na 2 tygodnie a może potem będzie miał życzenie pojechać sobie do pl ,po czym znów wrócić i mi zostawić. Nie ma bata chcieli być w unii to mają, raczej tego nie przeskoczą.
ja jako obywatel unii mam prawo jeździć sobie gdzie chce i kiedy chcę i jeśli tylko posiadam papiery auta to mogą Ci naskoczyć.
Inaczej jak jesteś tu zameldowany i samochód widnieje jako prawna twoja własność. Wtedy w/g przepisów masz 6 miesięcy na przerejestrowanie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
tak tez Sycko myslalem
auto jest ojca a nie moje(oczywiscie na papierku)
tak jak mowisz zlapia mnie doczepia sie to im powiem .. auto ojca przyjezdza na jakis czas mnie odwiedzic i czasami mi go zostawia
co innego jakbym byl wlascicielem wspolwlasciciel czyli ze go nie ukradlem ze mam prawo zeby sie nim poruszac
ojciec pozyczyl mi na jakis czas i juz
pozdro SYCKO
auto jest ojca a nie moje(oczywiscie na papierku)
tak jak mowisz zlapia mnie doczepia sie to im powiem .. auto ojca przyjezdza na jakis czas mnie odwiedzic i czasami mi go zostawia
co innego jakbym byl wlascicielem wspolwlasciciel czyli ze go nie ukradlem ze mam prawo zeby sie nim poruszac
ojciec pozyczyl mi na jakis czas i juz
pozdro SYCKO
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
jag bym mieszkał w NL to bym się nie przejmował najwyżej każą wam zapłacić podatek drogowy i przerejestrować
w BE jak masz pecha to mandat 800+ podatek drogowy i mają prawo zabrać tablice doambasady :shock:, oczywiście jak sie jest zameldowanym :evil:
auto stało na mnie ale to nie ma znaczenia

w BE jak masz pecha to mandat 800+ podatek drogowy i mają prawo zabrać tablice doambasady :shock:, oczywiście jak sie jest zameldowanym :evil:
auto stało na mnie ale to nie ma znaczenia
będzie: S6 C4
- Krystian.a6
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM