[A6 C6] przerobka na poliftowe
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jak to sie mowi o gostach sie nie dyskutuje :-P ogolnie te zderzaki prawie wogole sie nie roznia poza wlasnie halogenami i innymi atrapkami :mrgreen:
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
Panowie o wypowiedzcie się w temacie wymiany lusterek na poliftowe. Czy to duzo roboty czy wystarczy wymienic i pociagnac zasilanie/sygnal migaczy z nadkola do lusterka? Pytanie czy te poliftowe lusterka sa takie same dla A3 A4 A5 jak i dla A6?? Dzieki
ps blotniki to nie problem jak wymienie lusterka to znikna z nich migacze, nie rozumiem po grzyba takie pytania
łał Rako powaliła mnie Twoja cięta riposta, sluchajcie zadaję konkretne pytanie jak nie macie nic w temacie konstruktywnego do powiedzenia to nie piszcie a swoje kompleksy leczcie na naszej klasie czy innych forach dla zakompleksionych i niedojrzałych emocjonalnie.
ps blotniki to nie problem jak wymienie lusterka to znikna z nich migacze, nie rozumiem po grzyba takie pytania
łał Rako powaliła mnie Twoja cięta riposta, sluchajcie zadaję konkretne pytanie jak nie macie nic w temacie konstruktywnego do powiedzenia to nie piszcie a swoje kompleksy leczcie na naszej klasie czy innych forach dla zakompleksionych i niedojrzałych emocjonalnie.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 09:26 przez kanurwa, łącznie zmieniany 2 razy.