Lipton, to musieliśmy się chyba tyle co minąć bo ja zajechałem o 11:50 :oops: krisu, nie ma problemu dziś będę coś wklejał chodź tego trochę jest
z 06.08.2010, 27.12.2010 i jak na razie 29.01.2011, tylko tyle z mojej strony dlatego iż wcześniej aparatu nie brałem a i jakoś nie na wszystkich byłem.
szuder pomysł z tematem na foty jest dobry.. ułatwi nam sprawę Mlodyrzeszow, zdaje się, że gubisz płyn chłodzenia: kiedyś zrobiłem Ci fotę pod maską i płyn był w porządku a wczoraj miałeś już poniżej minimum
[ Dodano: 2011-01-30, 18:50 ] Sylwek240, gdybym wiedział, że nie dojedziesz to podciągnąłbym Cię do domu... mój numer kom masz w razie problemów
Petroniusz566, słuchaj dobrze że znajomy był, myślałem że masz jakieś sprawy i wiesz 50 km w jedną stronę to jednak nie takie hop, godzinę zeszło. Nie no to już prosiło się o zrobienie wcześniej ale takie odkładanie nic nie dało.
surowy, właśnie.. moim komputerem i Twoim kabelkiem ... ale damy jeszcze radę...
Panowie wychodzę z propozycją zrobienia reportażu o naszych spotach do rzeszowskiego portalu informacyjnego http://hej.rzeszow.pl/ .. zaprosiłbym koleżankę która tam pracuje.. zrobiłaby kilka zdjęć i wywiad z nami.. co Wy na to?
Ostatnio zmieniony 02 lut 2011, 23:02 przez Petroniusz566, łącznie zmieniany 1 raz.