mam problem jak w temacie - otóż latem ułamał mi się jeden zawias trzymający klapkę zamykająca schowek pasażera. Skleiłem go klejem dwuskładnikowym i wytrzymał do teraz. Niestety klej puścił i przy nieostrożnym otwarciu klapki naderwał się tez drugi zawias. Uznałem, że nie ma się co bawić i trzeba wymienić całość. Niestety na alledrogo nie znalazłem samej klapki tylko cały schowek.
Moje pytanie jest takie:
Czy można wymienić samą klapkę, czy stanowi ona "integralną całość ze schowkiem?
Czy ktoś z Was robił już taką podmiankę??
Czy ma ktoś może "na zbyciu" taką klapkę.
Poniżej wklejam link do obrazka z tym co mi nawaliło.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/g1 ... directlink
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-02-05, 17:16 ]
Już problem zniknął - kupiłem na allegro używany, ale zadbany schowek i wymieniłem.
W sumie nic trudnego -5 śrub mocujących i całość wyjęta.Mały problem był z tym, ze w tym co kupiłem nie było wyłącznika Airbagu pasażera - taka mała kostka w rogu - i trzeba było wymontować z tego uszkodzonego schowka. Do tego oczywiście trzeba było zabrać z niego wiązkę przewodów, bo ta kupiona "nie przewidywała" wyjścia na taki włącznik, no i troszkę porezać w plastiku, żeby tę wiązkę przepchnąć do środka schowka - oczywiście Helmuty przewidzieli stosowne miejsce na takie rezanie

Pozdrawiam