[A6 C6] Jaki kosz montażu sat nav??
tak wiec modul zakupiony....
teraz musze sprawdzic czy czasem nie ma kabli ori w bagazniku bo jak sie okazalo to navi bylo w moim aucie tylko ten ped** poprzedni wlasciciel wyjal przed sprzedaza by zarobic :-x
wiec musze sprawdzic czy ich tam niem .... jak nie to kupie ten zestaw za 150 zeta i git...
ale to dopiero po niedzieli bo teraz jestem poza domem...
a tak apropo to gdzie sie podlacza ten modul??
do tej "puszki" po srodku??
teraz musze sprawdzic czy czasem nie ma kabli ori w bagazniku bo jak sie okazalo to navi bylo w moim aucie tylko ten ped** poprzedni wlasciciel wyjal przed sprzedaza by zarobic :-x
wiec musze sprawdzic czy ich tam niem .... jak nie to kupie ten zestaw za 150 zeta i git...
ale to dopiero po niedzieli bo teraz jestem poza domem...
a tak apropo to gdzie sie podlacza ten modul??
do tej "puszki" po srodku??
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wypinasz swiatlowod z tunera radiowego :lol: puszeczka pod wzmacniaczem i wpinasz sie w petle swiatlowodowa, robisz dokladnie tak samo z zasilaniem do tego antenka i juz dziala pozdro.
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
antenka Ci nie smiga ,albo nie podlączyles ,albo jest uwalona ,albo cos nie lączy,albo jest w takim miejscu ze nie lapie sygnalu (zaslania blacha samochodu)oMario pisze:tak mapa cyka ale nie wiem dlaczego pokazuje mi lokalizacje niedaleko rzymu heehh a ja jestem na drugim koncu swiata ...
nie wiem o co chodzi

to dziwne bo jak jade to kursor sie przenieszcza
ale moze byc ze nie lapie sygnalu bo ukrylem ja w kufrze pod szyba wcisnalem miedzy zbrojenie heh
[ Dodano: 2011-01-29, 13:48 ]
a powiedzcie czy te mapki podejda i beda smigaly w irlandii polnocnej??
http://chomikuj.pl/maximax/Audi+MMI+Hig ... 2G%29+2010
ale moze byc ze nie lapie sygnalu bo ukrylem ja w kufrze pod szyba wcisnalem miedzy zbrojenie heh
bedzie smigac przeciez Ie.Polnocna to UK wypal sobie najnowszą a6-c6-mmi-2g-navi-2011-numer-czesci-4e0 ... t30069.htmoMario pisze:to dziwne bo jak jade to kursor sie przenieszcza
co do anteny na 100% jak ją tak ukryles nie będzie smigac te podrobki powinny byc przyklejone np do tylnej szyby -chyba ze sobie zainstalujesz rekina na dachu