WItam!
Czy ma ktoś poradę, jakie są możliwości bezpiecznego (dla układu napędowego, oczywiście :-P ) podniesienia mocy w silniku AAT (115 KM)?
Wiem, że pompa jest sterowana elektronicznie, ale czy można wgrać jej jakąś nową mapę? Nie jestem zwolennikiem boxów, więc wolałbym rozwiązać to bardziej profesjonalnie.
[A6 C4 AAT] Podniesienie mocy
[A6 C4 AAT] Podniesienie mocy
Zawsze wierny VAG!
VW Golf II, VW Golf III, Audi 80 Avant, Seat Alhambra, a obecnie Audi A3 1,9 TDi oraz Audi A6 Avant 2,5 TDi [AAT]
VW Golf II, VW Golf III, Audi 80 Avant, Seat Alhambra, a obecnie Audi A3 1,9 TDi oraz Audi A6 Avant 2,5 TDi [AAT]

-
- Forum Audi A6 / A7
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Znamy i wlasnie chce cos takiego zrobic dla grupy osob za dobre peiniadze.
viewtopic.php?t=3074#27947
BOX to zlo... nie bede sie rozpisywal dlaczego, chyba ze ktos nie wie :roll:
viewtopic.php?t=3074#27947
BOX to zlo... nie bede sie rozpisywal dlaczego, chyba ze ktos nie wie :roll:
Witam
Jestem tu nowy i mam pewne pytanie.
Obecnie jeżdze Mercedesem, ale mam mozliwośc kupna A6 C4 2,5 TDi Avant 95 rok.
Chciałbym zmienić samochód, jednak jednym z głównych powodów dla których che zmienić auto jest Moc. Chcę być zadowolony z przyśpieszenia i momentu mojego samochodu, w innym wypadku zmiana auta nie bedzie miała sensu. Niestety auto jakie wydaje mi sie byc idealne które zadowla mnie swoim stanem technicznym i ceną ma silnik aat (116km), Jeździłem już passatem b5 1,9 tdi 115km i powiem ze bez rewelacji, a A6 jest cieższe. Kiedyś czytałem ze silniki aat od ael nie wiele sie róznią i bez problemu mozna "dodać" temu auto mocy. Nie chce teraz wymyslać ale wydaje mi sie ze to była róznicxa we wtryskach i w komputerze. Czy jest to prawda
Czy próbował już ktoś przerabiac wersję AAT na AEL 
Prosze o szybką odpowiedz, poniewaz moje "wybrane" auto moze mi szybko umknąć
Pozdrawiam
Jestem tu nowy i mam pewne pytanie.
Obecnie jeżdze Mercedesem, ale mam mozliwośc kupna A6 C4 2,5 TDi Avant 95 rok.
Chciałbym zmienić samochód, jednak jednym z głównych powodów dla których che zmienić auto jest Moc. Chcę być zadowolony z przyśpieszenia i momentu mojego samochodu, w innym wypadku zmiana auta nie bedzie miała sensu. Niestety auto jakie wydaje mi sie byc idealne które zadowla mnie swoim stanem technicznym i ceną ma silnik aat (116km), Jeździłem już passatem b5 1,9 tdi 115km i powiem ze bez rewelacji, a A6 jest cieższe. Kiedyś czytałem ze silniki aat od ael nie wiele sie róznią i bez problemu mozna "dodać" temu auto mocy. Nie chce teraz wymyslać ale wydaje mi sie ze to była róznicxa we wtryskach i w komputerze. Czy jest to prawda

Prosze o szybką odpowiedz, poniewaz moje "wybrane" auto moze mi szybko umknąć
Pozdrawiam