[Audi A6 C5] fotele i boczki skora audi a6 C5
[Audi A6 C5] fotele i boczki skora audi a6 C5
witam mam pytanie czy bedzie pasowała skora od skody superb do audi a6 C5 i czy cena jest względna 700zł
-
- Forum Audi A6 / A7
charon1984, Kanapa musi być od tej samej wersji nadwoziowej, bo nie bedzie pasować. Już nie jedna osoba to pisałą kiedyś.
A co do roczników nie jestem pewien na 100%, ale mogą nie pasować wiązki od foteli tak samo jak np. nie pasują wiązki od halogenów przed liftem do auta poliftowego. To nie jest duży problem przerobić, ale zawsze to jakieś kombinowanie.

A co do roczników nie jestem pewien na 100%, ale mogą nie pasować wiązki od foteli tak samo jak np. nie pasują wiązki od halogenów przed liftem do auta poliftowego. To nie jest duży problem przerobić, ale zawsze to jakieś kombinowanie.

-
- Forum Audi A6 / A7
cameleon741 pisze:charon1984, Kanapa musi być od tej samej wersji nadwoziowej, bo nie bedzie pasować.
Tak do wiem.
Czyli reasumując trzeba zwrócić uwagę na to by:
1. wersja nadwoziowa się zgadzała.
2. wersja "liftowa się zgadzała" (to do potwierdzenia?)
3. uwaga na kanapę składaną / nieskładaną.
4. Nieangielska
Czyli wcale nie jest tak łatwo

Szukam czzegoś w swojej okolicy, żeby obejrzeć osobiście przez zakupem i nic :mrgreen:
A już nawet doszedłem do wniosku, że zdecydowałbym się na czarną, żeby nie zmieniać boczków :mrgreen:
EDIT
Z tego co widzę, to największy wybór jest tapicerki do AVANTA.
Pytanie czy przeróbka jest bardzo skomplikowana / droga?
-wersja musi się zgadzaćCzyli reasumując trzeba zwrócić uwagę na to by:
1. wersja nadwoziowa się zgadzała.
2. wersja "liftowa się zgadzała" (to do potwierdzenia?)
3. uwaga na kanapę składaną / nieskładaną.
4. Nieangielska
-ja obstawiam, że się nie może różnić jedynie kostkami, ale tego nie gwarantuje
-tak, bo w sedanach robili czasami kanapy które się nie składały

-może być anglik, pod warunkiem, że ma się europejskie boczki
Odswieze troche temat. Przekladalem kiedys srodek w swoiej A6 mialem sedana, a skore kupilem od kombi.
Moje audi bylo z 98r a srodek zakupiony byl od 2004r i wsio pasowalo z wyjatkiem poduszek w slupkach ale sprawny tapicer ogarnol to w 2h
. Tak wiec wszystko podchodzi plug&play 
Moje audi bylo z 98r a srodek zakupiony byl od 2004r i wsio pasowalo z wyjatkiem poduszek w slupkach ale sprawny tapicer ogarnol to w 2h

Wykonane Mody:
- Montaż RNS-E
Mody w planach:
- Bluetooth
- Virus + K04
- Montaż RNS-E
Mody w planach:
- Bluetooth
- Virus + K04