[A6 C4] Listwy chromowe szukam porady
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4] Listwy chromowe szukam porady
Witam jak w temacie mam takie pytanko czy do A6 c4 która nie posiada listew chromowych można zamontować listwy chromowe ori? Bawił się ktoś już w takie rezanie czy raczej to jest rzecz nie wykonalna. Pozdrawiam i czekam na info
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
lukaszek_82, rzecz wykonalna tylko troszkę kosztowna, przymierzałem się do takiej operacji lecz nie mogę nigdzie na sląsku dostać takich listew, jak już są to gdzieś daleko i bez wysyłki
musisz wyciąć tylne szybki, założyć listwy przydachowe długie, one są montowane prawdopodobnie na nitach, tylnie szybki musiałbyś wkleić już też z listwami chromowymi. Rzecz osiągalna lecz kosztowna. gdyby ktoś miał na śląsku te długie listwy przydachowe do Avanta proszę o info 

a co myślicie żeby kupić z allegro tą listwe chromową ? http://moto.allegro.pl/elastyczna-listw ... 15823.html
i przykleić to z miejsce ori listwy ? nakleić poprostu na ori czarne, widziałęm tak niedawno passata b5 w kombi i powiem że zauważyłem to dopiero gdy się przyjrzałęm
i przykleić to z miejsce ori listwy ? nakleić poprostu na ori czarne, widziałęm tak niedawno passata b5 w kombi i powiem że zauważyłem to dopiero gdy się przyjrzałęm

audi 100 c3 1.8 b+g
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO
audi 100 c4 2,6 b+g
OOOO