Witam. Jeżdze srebrnym sedanem Audi A6 i ostatnimi czasy przyszło mi do głowy aby zmienicsobie tylnie lampy. Jakie wedlug was do takiej budy będą pasowały najbardziej z zaproponowanych przeze mnie:
czarne hella
czy może oryginalne po FL
Póki co ledy nie wchodzą w rachubę gdyż mam inne wydatki a te co zaproponowałem nie są tak drogie. z góry dzięki za doradztwo.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 20:44 przez Adriano007, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie co do tych ledów to poki co nie zagoszcz one a moim samochodzie tak jak napisaem względy finansowe. No chyba że wpadną mi w rece po jakies okazyjnej cenie to rozważe ich zakup. Powiem szczerze ze bardziej sklaniam się ku czarnych ale nie wiem czy nie zatraci moja A6 przypisane jej miano limuzyny.
Adriano007, to może podaj powód zmiany? bo jak piszą koledzy o propozycji zakupów LED'ow (sam twierdzisz, że tylko finanse są przeszkodą) to może faktycznie lepiej przeczekać ?
Koledzy na dzień dzisiejszy lampy mam przyciemnione sprayem ale to mi nie wystarcza. Poza tym a moja farba na tych lampach jakoś dziwnie po umyciu, czy po pokropieniu przez deszcz dziwnie wysycha i są plamy. Za każdym razem muszę lampy psikać np. plakiem do kokpitu i wtedy ładnie się błyszczą.
Nie popieram takiego wiejskiego tuningu. Pryskanie lamp sprejem jest bardziej prymitywne od biegania z dzidą za "jedzeniem". Poza tym jak ktoś przesadzi z ilością warstwy ściemniającej może stwarzać zagrożenie w ruchu drogowym.
P.S.
Pisze się tylne, nie "tylnie" (tytuł tematu).
Więc zwiazku z powyższym postanowiłem coś zrobic z tylnymi lampami kolego ninja. Panowie a może ktoś z was ma fotke sedana z tylnymi lampami ori hella black- tymi jak nazdjeciu powyżej. Bardzo prosze o fotki bede wdzieczny za fotki samochodu o srebrnym kolorze nadwozia. Pozdro
powiem ci tak zakładasz ciemne lampy dla ciebie jest ok ale jak bedziesz chciał sprzedac to nie licz na szybka sprzedaz tego auta kolega tak własnie zrobił powstawiał ciemne lampy szyby ciemne i porazka ze sprzedaza ale to tak na marginesie ładniejsze sa orginalne albo ledy czarne tragedia :lol: