mam radio chorus jak je najszybciej i najbezpieczniej zdemontować..?tzn chcę wrzucić nowe z czerwonym wyświetlaniem.
-jak wyjąć chorusa
-jakie radio polecacie
-jakie warunki musi spełniać nowe radio by pasowało napewno do mojego audi(podłączenie,ilość we/wy,wyswietlanie i inne )
dziękuję za pomoc
[a6 c5] jak zdemontować ori radio
[a6 c5] jak zdemontować ori radio
krisskin
Ad1. wsadzasz w szczeliny na dole radia cienkie pilniki do paznokci lub cienkie kawałki mocnej blachy i przechylasz w prawym otworze w lewo a w lewym w prawo ( są tam zapadki)
Ad2. org audi (concertII) lub clarion, pioneer (z tym ze do nie org radia potrzebne ci będą zaślepki ponieważ org radio jest szersze
ja zamieniłem własnie na concert II + can-bus i jestem zadowolony i to bardzo chociaż niektórzy mi odradzali)
Ad3. jeżeli masz oryginalną instalacje to dla nieoryginalnego radia czekają cie przeróbki i to spore :P
Jeżeli masz ori instalacje ale nie posiadasz pełnego fisu potrzebny ci będzie adapter can-bus i wszystko gra
Ad2. org audi (concertII) lub clarion, pioneer (z tym ze do nie org radia potrzebne ci będą zaślepki ponieważ org radio jest szersze

ja zamieniłem własnie na concert II + can-bus i jestem zadowolony i to bardzo chociaż niektórzy mi odradzali)
Ad3. jeżeli masz oryginalną instalacje to dla nieoryginalnego radia czekają cie przeróbki i to spore :P
Jeżeli masz ori instalacje ale nie posiadasz pełnego fisu potrzebny ci będzie adapter can-bus i wszystko gra