mimo wszystko mysle ze kolega Arek, jezeli oczywiscie chce rozwiazac problem - a nie pozbyc sie go (sprzedac) powinien te sugestie sprawdzic. Nie mam zadnych oporow przed szerzeniem tego rodzaju 'bzdur' na forum, poniewaz nie uwazam ze sa grozne. Arek jest w stanie to spokojnie zweryfikowac, ponoszac niewielkie koszty (lub wrecz bezkosztowo - jezeli zrobi to sam). Dodatkowo mysle ze kazdy z wymienionych czynnikow moze wplynac na podniesione 'spozycie' samochodu - i z cala pewnoscia nie beda to objawy na tyle 'hardkorowe' aby zaszla koniecznosc wzywania strazy pozarnej, lub zakupu stoperow do uszu. Jestem przekonany ze nawet mozesz ich nie zauwazyc.......spinacz2100 pisze:kolego tx sory ale nie pisz takich bzdur na forum....
klocki obcierają o tarcze?
łożyska kół tak są rozwalone że blokują kołą?
chyba sobie kpisz a ja tego nie lubie!
Miałeś kiedyś coś z tych rzeczy?
Po 5 kilometrach z takimi objawami jak mówisz to albo byś musiał wzywać straż pożarną żeby cie gasili albo by ci koło odpadło...
Biedyś z bmw miałem problem że klocki nie odbiły auto jechało normalnie ale po przejechaniu 1,5 km było tyle dymu że nie dało się jechać.Co do łożyska to musiał by być głuchy żeby nie usłyszeć takiego tarcia...
Ale przeciez nie bedziemy sie tutaj 'mieszac z blotem'.... poczekajmy co inni maja do powiedzenia (bardziej doswiadczeni) - oczywiscie cenny bedzie rowniez wynik diagnozy Arka, jezeli zdecyduje sie sprawdzic.
Naturalnie na logi tez czekamy.