P.s.Fotki poniżej są oczywiście już lekko okurzone,bo tak wyglądała w 2006r. :roll: ,ale na następnych stronach sprawne oko wychwyci pewnie małe zmiany,bo po co upiększać na siłę coś,co i tak jest... no sami wiecie

autko  naprawde ladne.lampy zmieniaja autko na lepsze i chyba szybki przciemniles..ladniutkie auto.no a najwazniejsze to wymiana podstawowych  rzeczy rozrzad ,olej,pompa wodna,filtry ja wymienilem pare rzeczy i autko smiga.wypuscilem sie nia a Holandie i (odpukac w niemalowane) nic nie dalo znaku zeby cos mialo w ogole zamiar sie popsc stan oleju ten sam co przed wyruszeniem z domku,nic sie nie grzal ogolnie 1100km, w tym zrobilem 2 postoje po 5-8 miut na toaletke
 autko  naprawde ladne.lampy zmieniaja autko na lepsze i chyba szybki przciemniles..ladniutkie auto.no a najwazniejsze to wymiana podstawowych  rzeczy rozrzad ,olej,pompa wodna,filtry ja wymienilem pare rzeczy i autko smiga.wypuscilem sie nia a Holandie i (odpukac w niemalowane) nic nie dalo znaku zeby cos mialo w ogole zamiar sie popsc stan oleju ten sam co przed wyruszeniem z domku,nic sie nie grzal ogolnie 1100km, w tym zrobilem 2 postoje po 5-8 miut na toaletke  musialem :-P a tak 10.30 i na miejscu przy 120km/godz czaasami 130 ale rzadko.dobra sie rozpisalem :-P  uciekam pozdro a audika laaadniusia.
 musialem :-P a tak 10.30 i na miejscu przy 120km/godz czaasami 130 ale rzadko.dobra sie rozpisalem :-P  uciekam pozdro a audika laaadniusia.
 dla spokojności dalszej części wieczoru zmieniłem na opis jak w tytule
 dla spokojności dalszej części wieczoru zmieniłem na opis jak w tytule
hehehe skad ja to znammacieja910 pisze:MR.A6 norma moja kobieta tez wiele razy mowila ze chyba bardziej kocham Audi niz ją :-D
 ladne sreberko a zawieszenie to chyba lekko obnizone czy to tylko zludzenie optyczne? ps; fajne lampy :D
 ladne sreberko a zawieszenie to chyba lekko obnizone czy to tylko zludzenie optyczne? ps; fajne lampy :D

? <=poszukiwana...
? <=poszukiwana...