[a6 c4] wymiana wachacza
[a6 c4] wymiana wachacza
Witam. Mam pytanko, poniewaz mam do wymiany prawy wachacz; czy ktos moze testowal wachacze firmy TOPRAN? Koszt jego nie jest za wysoki ( a niestety musze sie ograniczac ostatnio z wydatkami, a mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia w autku), a tez nie jest tak tani jak reszta chinszczyzny. Cena to okolo 120 zl
Osobiście nie używałem Topran'a, ale słyszałem że to towar bardzo słabej jakości.
Uwaga do montażu wahacza - zaleca się wymianę również na nowe (najlepiej ori.) nakrętki na stabilizator oraz wzmocnioną śrubę na sworzeń wahacza.
Stare nakrętki potrafią się odkręcać na stabilizatorze :!:
Uwaga do montażu wahacza - zaleca się wymianę również na nowe (najlepiej ori.) nakrętki na stabilizator oraz wzmocnioną śrubę na sworzeń wahacza.
Stare nakrętki potrafią się odkręcać na stabilizatorze :!:
<b>WEBASTO</b> Feel the drive
- Dodek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 1992
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
szybki-ens, wążne ,ważne :-P - niektórzy pisza o zawieszce c5 że jest bezpieczniejsza wiem o co dokładnie w tym chodzi , ale w takich wypadkach to alu zawias nie jest bezpieczny!!!!
Jak jest w trwałością tych allegrowych MEYLLE ?
W sumie w moim aucie (mam fakturki )poprzednik wymienił oba przednie wahacze na lemfordera - było to jakieś 6 lat i 100tyś km temu - i powiem tak jak dotąd na stworzniach kulowych luzów brak - wiec chyba są warte swojej ceny
Jak jest w trwałością tych allegrowych MEYLLE ?
W sumie w moim aucie (mam fakturki )poprzednik wymienił oba przednie wahacze na lemfordera - było to jakieś 6 lat i 100tyś km temu - i powiem tak jak dotąd na stworzniach kulowych luzów brak - wiec chyba są warte swojej ceny
Łan tu sri TDI :mrgreen: