Mianowicie mam taki problem... zamkne auto z pilota a ono sie zachwile otwiera i otwiera wszystkie szyby po mału (stopniowo) ... czasem stoje z otwartymi dzwiami i slysze jak centralny sie otwiera caly czas, sprawdzilem modul komfortu, suchutki idealnie, styki wszystkie idealnie...
Zauwarzyłem ze jesli wyłacze na 0 zero przycisk centralny od swiatelka w podsufitce to centralny przestaje sie otwierac i szyby tez
czy ktos ma jakies pomysly ? co bym musial sprawdzic ? od czego zaczac ? pozdrawiam
nic nie sugeruje ale moj sasiad w audi a4 mial podobne objawy.prawie tak samo jak ty i sie okazalo ze gdzies w przelacznikach od szyb chyba mial kropelke wody i dlatego wszystko swirowalo, m.in. centralny zamek, szyby i klapa bakaznika mu sie otwierala bo ma avanta.
U mnie problem jest taki iz jak zamkne centralny wszystko gra zamyka i jest ok,jak otwieram zamki sie otworza ale nastepuje cykniecie we wszystkich zamkach jakby przychodzil jeszcze raz sygnal na otwarcie.Koledzy rozebralem boczek u kierowcy i odpiolem wtyczke i dalej to samo.co mam robic dalej i gdzie szukac? denerwuje mnie troche te cykanie, dodam iz modul komprodtu jest suchy-sprawdzalem czysciutko i suchutko pod dywanikiem:)