Witam.
Panowie, tak właśnie przeglądam sobie forum i trafiłem na temat który mówi że po wyciągnięciu akumlatora trzeba adaptować przepustnicę, bo jak się tego nie zrobi to może delikatnie szarpać przy ruszaniu lub na 2 biegu.
Przyznam się że mam tak od nowości, chodzi mi o te szarpanie i co prawda przyzwyczaiłem się do tego, ale jak by miało to zniknąć to było by miodzio...
Akumlator na pewno był wyłanczany tak, że pewnie nie jest zrobiona ta adaptacja... o ile jest co adaptować...
Prosiłbym was o instrukcję jak taką adaptację wykonać, bo vaga mam tylko nie wiem na którym kanale.
Pozdrawiam.
[A6 C5 B4 2.8] Adaptacja przepustnicy
Ja też co nie co wiem na temat adaptacji, bo miałem co nie co doczynienia z tym zabiegiem w A4 ale nie wiem jak to jest w A6.
Dlatego wolałem zapytać niż coś kombinować... i nie wiem już teraz czy przez vaga da się zrobić tą adaptację, jeśli się da to w jaki sposób?
Bo to że trzeba poczekać chwilkę i powinna się sama zaadaptować to gdzieś czytałem... ale akurat w A4 to mi to nie działało... tak że wolałbym osobiście zrobić przez VAGA i być pewnym że jest wszystko ok.
Pozdrawiam i dzięki za odp.
Dlatego wolałem zapytać niż coś kombinować... i nie wiem już teraz czy przez vaga da się zrobić tą adaptację, jeśli się da to w jaki sposób?
Bo to że trzeba poczekać chwilkę i powinna się sama zaadaptować to gdzieś czytałem... ale akurat w A4 to mi to nie działało... tak że wolałbym osobiście zrobić przez VAGA i być pewnym że jest wszystko ok.
Pozdrawiam i dzięki za odp.
nie dziala.absajler pisze:Iras85 tu masz link do instrukcji http://sk2.pl/20944
a chce sie dostac do tempomatu wiec poduche trzeba wyjac.