Czy przypadkiem twoje auto nie ma problemów z odpalaniem jak postoi przez noc

Wymienialiśmy już przepływomierz, turbo regenerowane, sprawdzane wszystkie doloty i ewentualne nieszczelności.
moze jednak 'podlaczysz sie pod kompa' i wkleisz jakies logi statyczne ?. Jezeli faktycznie jest zle ustawiony, odnajdziesz na forum instrukcje kolegi 'Piotrusia' i podejmiesz probe samodzielnego ustawienia ? Gdyby zakonczyla sie niepowodzeniem to musza istniec inne przyczyny takiego stanu i nie wykluczone, ze pelne logi statyczne potrafia je wskazac. Ustawienie kata poczatku wtrysku jest operacja nieskomplikowana, choc bywa czasochlonna (przez 'czulosc' pompy na ruch kolem zebatym...).dirtbike pisze: ... bo nie ukrywam że w ÂŁodzi mało kto potrafi to zrobić- 2 mechaników mi niby ustawiło- jak podłączyłem się pod kompa po jakimś czasie okazywało się że nadal jest nie ustawiony.
jezeli to ma byc jeden z powodow decyzji o wymianie koncowek rozpylajacych .... . Ciekna Ci albo gumowe oringi w deklach (olej silnikowy), albo podkladki na przelewach, wezyki przelewow, lub 'wyrobione' krucce rurek wysokocisnieniowych, moze po prostu niedokrecone ? (paliwo) - bo przeciez nie wtryski......dirtbike pisze: ... jedynie pozostały wtryski tym bardziej że spod dwóch lekko cieknie....
nikt nie pisal o dynamicznych (prosilem o statyczne + bs), majac swiadomosc ze sa duzo latwiejsze do wykonania (pod domem), licze ze jednak sie skusisz i je wykonasz.dirtbike pisze: ..Logi robiłem dynamiczne ale jakiś czas temu, i nie mam wyników- niby nie było tragedii.