[A6 C6] MMI 2G NAVI 2011 / numer czesci 4E0 060 884 CJ
Jeszcze jedno źródło : MMI 2G NAVI 2011
Modrzej a jakim programem wypalałeś na jakim nośniku jaką prędkością
Modrzej a jakim programem wypalałeś na jakim nośniku jaką prędkością

Moja czarnulka
- Arrni
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arni
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ja palilem plytke ESPERANZE DVD+R w programie ImgBurn 2.5.4.0 chyba najlepszy do obrazow z predkoscia 2/4. i pieknie chodzi
tylko pic polega na tym ze jak sie wypala obraz to nie wybiera sie pliku co ma 3 gb tylko ten 2 bardzo maly . plyta wypali sie tez jak zaznaczysz ten duzy plik z obrazem ale wlasnie wtedy jest taki szkop ze czytniki ich nie widza.

Ja przepalilem na verbatimie z predkoscia x6 (zrodlo 4 pliki z megauploadu) tylko rozszezenie zmienilem na *.iso tego pliku 3 gigowego (z reki zadnym programem) i nerem wypalilem i smiga 
@Modrzej
jesli pliki ci sie poprawnie sciagnely i polaczyly i po wypaleniu plyty mozesz na nia wejsc (zawartosc po wypaleniu to jakies ok 6 plikow) i wypalales z mala predkoscia od najlepiej x2 do max x6 / to sa tylko 2 mozliwosci
- plyty w tym wypadku verbatimu nie czyta ci navi ( sprobuj TDK + i -)
- twoja nagrywarka sie nie nadaje do wypalenia tej plyty, sam na poprzedniej nagrywarce zepsulem ok 10 roznych plyt i nic nie dzialalo po zmianie nagrywarki pierwsza byle jaka plyta dzialala i kolejne tez.
pozdrawiam

@Modrzej
jesli pliki ci sie poprawnie sciagnely i polaczyly i po wypaleniu plyty mozesz na nia wejsc (zawartosc po wypaleniu to jakies ok 6 plikow) i wypalales z mala predkoscia od najlepiej x2 do max x6 / to sa tylko 2 mozliwosci
- plyty w tym wypadku verbatimu nie czyta ci navi ( sprobuj TDK + i -)
- twoja nagrywarka sie nie nadaje do wypalenia tej plyty, sam na poprzedniej nagrywarce zepsulem ok 10 roznych plyt i nic nie dzialalo po zmianie nagrywarki pierwsza byle jaka plyta dzialala i kolejne tez.
pozdrawiam