[A6 C6] Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3
[A6 C6] Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3
Witam mam pytanko Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3. Z góry dziękuję za odpowiedź
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Re: [A6 C6] Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3
Jeśli masz audi z 2007 r. to zmieniarka powinna być już chyba z możliwością odtwarzania MP3, jeśli nie, to można dołożyć AMI.nax23 pisze:Witam mam pytanko Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3. Z góry dziękuję za odpowiedź
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Re: [A6 C6] Czy MMI Hight odtwarza pliki w formacie mp3
no wlasnie nie!!Damyk pisze: Jeśli masz audi z 2007 r. to zmieniarka powinna być już chyba z możliwością odtwarzania MP3, jeśli nie, to można dołożyć AMI.
ja mam RM2007 i niestety, odtwarza tylko format cda
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
- Zygi
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
ewentualnie popatrz tutaj a6-c6-ami-audi-music-interface-podlacze ... t19415.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: darek
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
siemka
odświeżę temat posiadam u siebie napęd cd oraz zmieniarkę cd MMI BASIC PLUS z wyśietlaczem monochromatycznym i moje pytanko jest takie jak odtwarzam płytki na wyświetlaczy wyświetla się track 1 ,2,3 itd. czy jest możliwość aby yświetlał się również nazwa wykonawcy tak jak to dotyczy MP3. może coś trzeba przestawićlub nagrać płtkę w odpowiednim formacie.
odświeżę temat posiadam u siebie napęd cd oraz zmieniarkę cd MMI BASIC PLUS z wyśietlaczem monochromatycznym i moje pytanko jest takie jak odtwarzam płytki na wyświetlaczy wyświetla się track 1 ,2,3 itd. czy jest możliwość aby yświetlał się również nazwa wykonawcy tak jak to dotyczy MP3. może coś trzeba przestawićlub nagrać płtkę w odpowiednim formacie.

Witam Wszystkich
jestem nowym szczęśliwym właścicielem Audi A6 C6
jednak mam mały problem otoz zmieniarka niedziela z komputerze pisze device fault a zmieniarce migają po kolei wszystkie guziczki czy możecie mi podpowiedzieć oco chodzi i jak to naprawić dodam iz radio działa normalnie jedynie jak daje na CD/TV pokazuje sie ta informacja.
jestem nowym szczęśliwym właścicielem Audi A6 C6
jednak mam mały problem otoz zmieniarka niedziela z komputerze pisze device fault a zmieniarce migają po kolei wszystkie guziczki czy możecie mi podpowiedzieć oco chodzi i jak to naprawić dodam iz radio działa normalnie jedynie jak daje na CD/TV pokazuje sie ta informacja.
Żeby być kimś, trzeba być Sobą!