[A6 C5 2,4 AGA] Moja kruszynka i nowe papy Recaro str. 5 ;)
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Siemka t ajasna skóra mega wypas , a jak tam te czarne recaro wiesz cos o nich cen aitp 8-)BigDave pisze:sadzik65439, to zrobiłeś mega zakup :mrgreen: Do mojego była też jasna podsufitka, słupki itp. (oczywiście alcantara), ale niestety od avanta Myślałem nad tym czy da się coś z tym zrobić, ale nie ma szans Teraz mam plan wbić do tapicera i obszyć wszystko skórą. Zobaczę jak będę stał z kapustą :-P
Bez przesady :mrgreen: ale przyznaję, że trudno wyrwać coś poniżej 3k. Jakby ktoś chciał to ten koleś, od którego kupiłem, ma znowu na sprzedaż komplet czarnych Recaro. Nie widziałem ich, ale mówił, że są w dobrym stanie. Ceny nie wspominał:shock: za 1800! warte 6000zł to ładnie
Patrzcie jakiego spota znalazłem
[youtube][/youtube]
Uuups...troche zaniedbalem. Nie bylo mnie sporo czasu na forum, bo bylemw reichu. Awiec tak:
Co do RC
Czarne recaro juz poszly. Chyba za 2800 bez podsufitki. Podsufitka dalej jest na sprzedaz, komplet chyba za 600, bo koles chce sie tego pozbyc, ale mnie osobiscie wkurzyl wiec raczej wolalbym w tym nie posredniczyc. Chyba, ze ktorys z was bedzie nalegal
Pasy mam, ale uje.... jak nie wiem co i najpierw trzeba je wyczyscic, a potem znalezc chwile na przekladkegrzesiek_wroc pisze:Fotele kozak. Jeszcze by się przydały beżowe pasy, bo widzę taki tylko jeden z tyłu a reszta czarne.
Co do RC
Czarne recaro juz poszly. Chyba za 2800 bez podsufitki. Podsufitka dalej jest na sprzedaz, komplet chyba za 600, bo koles chce sie tego pozbyc, ale mnie osobiscie wkurzyl wiec raczej wolalbym w tym nie posredniczyc. Chyba, ze ktorys z was bedzie nalegal
Vorsprung Durch Technik