[A6 All] Jaki tuner?
- rysio_ochódzki
- Forum Audi A6 / A7
[A6 All] Jaki tuner?
Jakiego tunera szanowni forumowicze polecają?Chodzi mi szczególnie o kogoś specjalizującego się w silnikach 1.8T :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
Polecam ;http://www.mrmotors.pl/projekty.php Ale cięzko o termin,robiłem u niego 1,9tdi,Będę robił 2,7T ale to na wiosne.Naprawdę zna się na tym.Troche masz daleko ale warto.
- rysio_ochódzki
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- rysio_ochódzki
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Jak wygląda, sprawdzają czy silnik ładnie chodzi ciśnienie itp i to wszystko, nie powiedzą ci przecież ze masz za dużo km i Ci nie zrobią, naciągać kase trzeba.
Kiedyś te znane formy były pionierami mieli powalające kwoty, ale teraz jak się narobiło tego więcej to ja osobiście nie dał bym tyle forsy, za gotowce, powtórzę gotowce, Lekkie strojenie i auto lata. Nie chce wmawaiać że czesio z garażu robi dobrze, ale są ludzie co za 500 robią piękne z gwarancją i hamowaniem auta.
Więc nie ma znaczenia kto wam podniesie 80Nm odczucia będą identyczne.
W sumie to nie wiem czy w ogóle napisałęm na temat, ale chciałem przekazać, ze nie warto wydawać 1500 jak można to samo mieć za 500.
WIem że zaraz znajdą się przeciwnicy, ale to tylko ze swojej niewiedzy na temat gotowców 
Kiedyś te znane formy były pionierami mieli powalające kwoty, ale teraz jak się narobiło tego więcej to ja osobiście nie dał bym tyle forsy, za gotowce, powtórzę gotowce, Lekkie strojenie i auto lata. Nie chce wmawaiać że czesio z garażu robi dobrze, ale są ludzie co za 500 robią piękne z gwarancją i hamowaniem auta.
Sorrki że cytuje tutaj Ciebie, ale ja robiłem u kolesia co nikt z was go nie zna jestem przemega zadowolony i wszyscy których poleciłem.dwa razy już u niego auto robiłem i jestem mega zadowolony
Więc nie ma znaczenia kto wam podniesie 80Nm odczucia będą identyczne.
W sumie to nie wiem czy w ogóle napisałęm na temat, ale chciałem przekazać, ze nie warto wydawać 1500 jak można to samo mieć za 500.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt: