http://www.megaupload.com/?d=5BJC1BE3
porcaj ponad 500 fotek z audicami a nie jakmis japoncami i gwarantuje ze nie sa gorzej zmodyfikowane niz skosnookie fury
Jako ze jestem maniakiem niemieckiego stylu czyli nisko i szeroko to wiekszosc jest wlasnie takich fur
mam jeszcze jedna porcje 500 zdjec jakby ktos chcial
[All]Dobre foty !
az normalnie musze zassac, i zobaczyc ta twoja kolekcje :mrgreen:sadzik65439 pisze:http://www.megaupload.com/?d=5BJC1BE3
porcaj ponad 500 fotek z audicami a nie jakmis japoncami i gwarantuje ze nie sa gorzej zmodyfikowane niz skosnookie fury
Jako ze jestem maniakiem niemieckiego stylu czyli nisko i szeroko to wiekszosc jest wlasnie takich fur
mam jeszcze jedna porcje 500 zdjec jakby ktos chcial
Fascynat pisze:Kolego nie jest to czas , a już napewno nie miejsce na tego typu wypowiedzi :evil:Patryś pisze:I co druga honda czy lexus objezdza nasze audice jak fure z gnojem
Prosze Cię ugryż się w klawiature zanim następnym razem napiszesz coś podobnego..
PS. Cytaty z Forum Hondy. :mrgreen:
- Co zrobić aby moje 1.4 CT862 było głośniejsze ?
- Moja Integra przestaje się kręcić przy 9 tyś , coś nie tak z silnikiem ?
- Obciołem sprężyny w moim Civicu , nie moge nic zamówić McDrive, przesadziłem ?
<haha>
Wiesz skoro cie to uraziło to sorki Ale widze ze na forum hondy zagladasz skoro pamietasz na pamiec cytaty ,,a może taki wymysł,,.Ale ja nie jestem jakimś pedziem co sie podnieca na sam widok audi.Sory ale jest duzo wiecej lepszych aut niz audi a6.Mam w domu prelude 95 rok i fakt wkreca sie do 8 tys bez problemu :)Jaki niemiec to potrafi ??Samochód służy do wozenia przewożenia sie z punkty A do punktu B .Ochłoń troche to tylko audi.Dużo miałem aut i mam porównanie co do niemców francuzów czy japońca.Kolejne auto bedzie napewno ze stajni bmw 5lub 7 .POzdrawiam
zapierdziela to prawda.Mi natomiast podoba sie w japońcu silnik jak sie wkreca szybko itp.itd i na tych zdjeciach silniki wygladają jak działa sztuki a nasze takie smutne obite plastykiem v6 czy v8 . Bmw z zewnatrz jest ładniejsze agresywniejsze niz audi audi w srodku ładniejsze a mercedesy gniją i smierdza starym dziadkiem .O i niech bedzie na zdrowie.Zmieniamy temat odnosnie zdjec z grupy vag-- ładne ładne ale zapraszamy do polski nie da sie tym poruszac za chiny wiem cos o tym bo tez mam zawieszenie nisko i sie mecze :evil: