[A6 C4]Lusterka grzanie
- Rikimaru
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Kup sobie całe wkłady z sklepu motoryzacyjnego ja kupiłem niebieskie i lewe a sferyczne, i były chyba po 20 parę zeta. Moim zdaniem nie ma się co bawić z kupowaniem samych mat i odklejanie od lusterka.
Wymiana jest bardzo prosta:
Podważysz wkład lusterka śrubokrętem tylko delikatnie a następnie włożysz nowy wkład wcześniej podłączając wtyczki ot cała filozofia :-P
Wymiana jest bardzo prosta:
Podważysz wkład lusterka śrubokrętem tylko delikatnie a następnie włożysz nowy wkład wcześniej podłączając wtyczki ot cała filozofia :-P
- lady monia
- Forum Audi A6 / A7
- Rikimaru
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
kolco11 pisze:może masz i racje ale mi gosc ze sklepu powiedział 50 zł za sztuke wiec wybieram maty tylko nie wiem czy te z allegro rozmiar 105 /80 i 140 /80 sie w nie zmieszcza
Poszukaj innego sklepu.
Na aledrogo ile kosztują takie maty? + przesyłka to ile wyjdzie policz i wtedy wybierz.
Lewy wkład mam od skody octavii a prawy oryginalny od naszego samochodu, pasują też od audi 3 i 4 i oczywiście z 6 C5. to są te same lusterka. Tylko trzeba patrzeć na roczniki, a i od golfa 4 tez chyba pasują.
Ja tez podłącze się do tematu bo w sylwestra straciłem jedno lusterko. Wcześniej nie miałem grzanych lusterek jednak w pozostałości mam specjalne przewody do podgrzewania.
Wiec moje pytanie jeśli kupie podgrzewane wkłady to wystarczy podłączyć te kable do mat czy jeszcze trzeba coś dłubać w instalacji?
Wiec moje pytanie jeśli kupie podgrzewane wkłady to wystarczy podłączyć te kable do mat czy jeszcze trzeba coś dłubać w instalacji?
podpinam sie pod pytanie - nie mam w ogole napiecia w kostce do lusterka..
sprawdzone na zaplonie i na wlaczonym podgrzewaniu szyby. bezpiecznik ok bo podgrzewanie szyby dziala. gdzie sie podzial prad od lustek (jak ewentualnie wyciagnac go z przekaznika podgrzewanej szyby i gdzie znalezc ten przekaznik) ?
sprawdzone na zaplonie i na wlaczonym podgrzewaniu szyby. bezpiecznik ok bo podgrzewanie szyby dziala. gdzie sie podzial prad od lustek (jak ewentualnie wyciagnac go z przekaznika podgrzewanej szyby i gdzie znalezc ten przekaznik) ?