[A6 C5]Tłumik czy same końcowki tłumikow.
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Chciałem, żeby były ciut bardziej wysuniete, ale nie przesadnie..-tak mi sie bardzo podoba.--RaDeK-- pisze:wszystko fajnie, tylko jak dla mnei za mocno wystają za zderzak. powinny być trochę bardziej schowane. A druga sprawa, to bardziej do podwójnych końcówek pasuje zderzak od S-ki. Ale to tylko moje zdanie;)
Na zywo wyglada to pieknie 8-)
PSOko, spoko;) To tylko moje zdanie. Ważne że Tobie się podoba;)Darek_v6 pisze:Chciałem, żeby były ciut bardziej wysuniete, ale nie przesadnie..-tak mi sie bardzo podoba.--RaDeK-- pisze:wszystko fajnie, tylko jak dla mnei za mocno wystają za zderzak. powinny być trochę bardziej schowane. A druga sprawa, to bardziej do podwójnych końcówek pasuje zderzak od S-ki. Ale to tylko moje zdanie;)
Na zywo wyglada to pieknie 8-)
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Panowie a co powiecie na tłumik takiej oto firmy:
http://www.rm-motors.pl/tlumiki-samochodowe
konkretnie chodzi mi o tłumik z dwiema końcówkami okrągłumi ściętymi. Czy ktoś z Was testował, lub aktualnie testuje takowy tlumik w swoim samochodzie? Zaznaczam że nie zależy mi też na jakims buczeniu wydechu.
http://www.rm-motors.pl/tlumiki-samochodowe
konkretnie chodzi mi o tłumik z dwiema końcówkami okrągłumi ściętymi. Czy ktoś z Was testował, lub aktualnie testuje takowy tlumik w swoim samochodzie? Zaznaczam że nie zależy mi też na jakims buczeniu wydechu.
Panowie a co sadzicie ... ja mam 1.8T se i mam dwie koncowki org przy zwyklym tlumiku chcialem dokupic dwie koncowi zeby wlozyc ale sie nie zmieszcza bo te orginalne sa blisko siebie chcialem dokupic tlumik przelotowy z pomrokiem basowym firmy wlasnie RM motors to 650zl na zamowienie bo uniwersalnego nie ma bo czesc tlumika wchodzi w podloge nie wiem co robic .... jestem w UK i obecni fachowcy tutaj sa do dupy i nie wiem gdzie co nabyc by pieknie bylo pomocy
!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
[ Dodano: 2010-12-26, 21:46 ]
swoja droga ladniutki REMUS-IK

[ Dodano: 2010-12-26, 21:46 ]
swoja droga ladniutki REMUS-IK
Likom-Tomek: Jesli pomoglem zaznacz to
!!!!

- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian