Witam mam najprawdopodobniej dostawione navi plus bo w bagazniku jest kabled od zmieniarki albo od starego navi trudno mi powiedziec 2 kostki prostokatne i chcialbym uzyskac odtwarzanie mp3 czytalem juz ze to transmiter ze to emulator ze zmieniarka ale zastanawiam sie co bedzie dobre ...ludie dobry dzwiek i nie chce stracic czystosci bose:) zastanawiam sie nad amulatorem ale moze sa tez jakies adaptery ktorym nie brakuje jakosci i ktore pozwola mi podlaczyc np iPoda chyba ( dopowiem tylko ze mam na tunelu srodkowym wydaje mi sie ze ze sterownie stara navi ktora nie dziala i z czasem chce ja zastapic seryjna kieszonka bo po co mi to

ostatnio wymienialem sterownik air bag i zapomnialem zwrocic uwage czy kostka ktora sie wpina do radia chodzi o naglosnieniowa kostke jest poskladana z 3 malych ktore da sie bez problemu rozczepic po to by zamontowac nawet ten emulator prosze o jakies podpowiedzi jak to sensownie rozwiazac pozdrawiam
[ Dodano: 2010-12-26, 17:49 ]
dodam jeszcze ze mam dostawione w schowku odtwarzacz dvd i takie tam ale juz chyba jest po laserze bo sie ostro tnie ....i niestety nie odtwarza plyt a gdyby nawet to nie mam wtedy mozliwosci sterowanie z radia basapi spopranami itp i jakosc dzwieku jak dla mnie to nic specjalnego