Pliki do pobrania.
- Masiek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Daniel
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 137KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Pliki do pobrania.
Witam.
Czy jest w planie umieszczanie plików do pobrania ? Może jakieś prospekty czy jakieś ciekawostki na temat Audi A6 ?
Mam kilka, chętnie prześlę.
Czy jest w planie umieszczanie plików do pobrania ? Może jakieś prospekty czy jakieś ciekawostki na temat Audi A6 ?
Mam kilka, chętnie prześlę.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 14:38 przez Masiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Najpiękniejsze Audi w Koninie 
-
grzejanc
Mam kilka dokumentów PDF, jakieś schematy mechaniczne i elektryczne, niestety wszystko po niemiecku. Jakby ktoś potrzebował proszę dać znać.
[ Dodano: 2008-01-12, 21:35 ]
Tak po dokładnym sprawdzeniu, mam także "dirkemanual" do różnych samochodów, także do Audi, HAYNES data-book (także wiele aut, w tym Audi), Sam Naprawiam do A80, ksią;żkę diagnostyczną;, no i inne, w sumie około 3GB do różnych samochodów
[ Dodano: 2008-01-12, 21:35 ]
Tak po dokładnym sprawdzeniu, mam także "dirkemanual" do różnych samochodów, także do Audi, HAYNES data-book (także wiele aut, w tym Audi), Sam Naprawiam do A80, ksią;żkę diagnostyczną;, no i inne, w sumie około 3GB do różnych samochodów
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jeśli ktoś ma pliki, niech smiało umieszcza je tu linkujac choćby z http://www.speedyshare.com/
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wiele ksiażek do pobrania pod adresem http://peb.pl/motoryzacja/200183-instru ... o-aut.html
panowie ja mam troche materiałow do mojej audiczki i chętnie je udostępnie ale jestem świezak jeśli chodzi o kompa i nie wiem jak to tu umieścić.prosze o jakieś instrukcje-mam skany po polsku i info w niemieckim w pdf.jak co to Mpek3@wp.pl
[ Dodano: 2008-03-20, 14:02 ]
wiem jak to skomesowac i wysłac e-mailem.moja propozycja-wysle komus kto sie zna i je tu umiesci :lol:
[ Dodano: 2008-03-20, 14:02 ]
wiem jak to skomesowac i wysłac e-mailem.moja propozycja-wysle komus kto sie zna i je tu umiesci :lol: