Witam chcial bym zrobić sobie chipa w mojej A6 c5 150koni quattro , czy warto i na jaka moc aby silnik nie dostał po du......ie
Wiec pytanie kto na ÂŚlasku sie tym zajmuje (ktoś dobry) najlepiej okolice Katowic
[ A6 c5] chip quattro 150koni
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[ A6 c5] chip quattro 150koni
Ostatnio zmieniony 25 gru 2010, 12:52 przez Wujek-West, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: chip A6 c5 quattro 150koni
Kto się zajmuje tym m.in. na ÂŚląsku masz odp. w tym poście:Wujek-West pisze:Witam chcial bym zrobić sobie chipa w mojej A6 c5 150koni quattro , czy warto i na jaka moc aby silnik nie dostał po du......ie
Wiec pytanie kto na ÂŚlasku sie tym zajmuje (ktoś dobry) najlepiej okolice Katowic
a6-c6-27-tdi-prosba-o-ocene-wykresu-po- ... t26124.htm
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Jakoś się nie doczytałem odp w tym pościeJack171 pisze:Kto się zajmuje tym m.in. na ÂŚląsku masz odp. w tym poście:Wujek-West pisze:Witam chcial bym zrobić sobie chipa w mojej A6 c5 150koni quattro , czy warto i na jaka moc aby silnik nie dostał po du......ie

Kolego!Wujek-West pisze:Jakoś się nie doczytałem odp w tym pościeJack171 pisze:Kto się zajmuje tym m.in. na ÂŚląsku masz odp. w tym poście:Wujek-West pisze:Witam chcial bym zrobić sobie chipa w mojej A6 c5 150koni quattro , czy warto i na jaka moc aby silnik nie dostał po du......ie
Jeżeli dokładnie przeanalizujesz dołączone do tematu oceny po modzie A6 C6 2,7 TDI wykresy z hamowni to są tam adresy stron internetowych firm wykonujących te usługi: pierwsza z Gliwic, druga z Katowic. Więc proponuję je odnaleźć, a tam są na pewno stosowne namiary.

Jak będzie Ci się chciało jechać do Wrocławia to za 600 możesz mieć, moge dać Ci na priva namiar.
[ Dodano: 2010-12-26, 08:51 ]
Wujek-West, Tylko ja bym odpuścił na Twoim miejscu, przebieg pewnie masz już dość spory, więc szanujący się tuner powie Ci że nie powinieneś
Chociaż ja w passku robiłemprzy przebiegu 300 tysiaków i do dziś po 4 latach jeździ u kumpla 
[ Dodano: 2010-12-26, 08:51 ]
Wujek-West, Tylko ja bym odpuścił na Twoim miejscu, przebieg pewnie masz już dość spory, więc szanujący się tuner powie Ci że nie powinieneś

- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- sebastian855
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sebek
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
biernik, Ja pół roku temu chipowałem swojego i narazie bez zarzutu :-D
A jakoś szczególnie nie oszczędzam auta,hehe
Ja mam teraz nieco powyżej 300tysi przelatane, więc dosyć sporo :-P
Jak silnik jest w dobrej kondycji to mu nie zaszkodzi :mrgreen:
Napisz coś więcej o tym gostku z Wrocka, kto to i jak robi? :-D
A jakoś szczególnie nie oszczędzam auta,hehe
Ja mam teraz nieco powyżej 300tysi przelatane, więc dosyć sporo :-P
Jak silnik jest w dobrej kondycji to mu nie zaszkodzi :mrgreen:
Napisz coś więcej o tym gostku z Wrocka, kto to i jak robi? :-D
Hamownia dupowozowa, słyszałem dużo opini, że jest lepsza niż stacjonarna, bo auto testuje się na drodzie a nie na rolkach.
Robiłem sam u niego 2 auta i kilku znajomych wysłąłem iw szyscy zadowolenie. Jak nie może czegoś zrobić bo uważa, że z autem coś nie tak to nie robi tego, czyli nie naciąga na siłę na kasę. nr tel zapodziałęm musze kumpla zapytać ale gg nr mam cały czas.
Robiłem sam u niego 2 auta i kilku znajomych wysłąłem iw szyscy zadowolenie. Jak nie może czegoś zrobić bo uważa, że z autem coś nie tak to nie robi tego, czyli nie naciąga na siłę na kasę. nr tel zapodziałęm musze kumpla zapytać ale gg nr mam cały czas.