[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- dziq111
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
pawel19@interia.pl Przeslij vag-a
ewentualnie wrzuc na jakis serwer i sobie sciagne

a8team.pl to też dobre.
Witam, SUPERB na tle MONDEO LAGUNY C5 AVENSIS PASSATA i A6 wyszło super.
Jakby niebyło mnie stać na A6 z pewnościa z wszystkich tych modelów wybrałbym SUPERB bo jest konkretniejszy i wiele dodatków posiada.
MURZYN ja bede miał podobny domek bo też taki buduje juz stoji pod dach teraz najgorsze wykończenie. Współczuje ci naprawdę.
Jakby niebyło mnie stać na A6 z pewnościa z wszystkich tych modelów wybrałbym SUPERB bo jest konkretniejszy i wiele dodatków posiada.
MURZYN ja bede miał podobny domek bo też taki buduje juz stoji pod dach teraz najgorsze wykończenie. Współczuje ci naprawdę.
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Bartek wycenia nie jest prosta, bo to nie tyle zalezy od powierzchni uzytkowej jak od powierzchni zabudowy, konstrukcji/stopnia skomplikowania dachu, jakosci stolarki, instalacji, stropow, gruntu :roll: 120m2 moze kosztowac 250-350k pln (stan deweloperski budowany przez firme), wiec rozrzut jest spory <fiufiu> przywioze Ci na spota jakies materialy.
Tak swoja droga to 4.10 organizujemy wielki spot na 3stawach :mrgreen: godzina 15-16, zapowiada sie bielsko, krakow i slask. Moze byc naprawde sporo fur, wiec trza by zmobilizowac sily i przyjechac mocna ekipa
[ Dodano: 2008-09-26, 14:07 ]
[ Dodano: 2008-09-26, 14:15 ]
ShoofeL - Twoje auto jest po programie na 100% Szkoda ze nie zapisalem logow, bo bylby ciekawy temat do dyskusji. Ja bym na Twoim miejscu dosc szybko przeprowadzil korekte softu, bo po logach widac ze raczej nie jest to zrobione profi.
Z kolejnych ciekawostek, to bede mial programik dzialajacy na zasadzie hamownii (o ile bedzie stabilnie pracowal z moim kablem). Do tego G-tech i bedzie szansa sprawdzic jaka mamy naprawde moc w furach :mrgreen: Dokladnosc w porownaniu do hamownii maha czy tej na kolo to +-3KM, zakladajac ze bedzie nawet +-5 to i tak wypas. Musicie tylko znac dokladna mase aut
Tak swoja droga to 4.10 organizujemy wielki spot na 3stawach :mrgreen: godzina 15-16, zapowiada sie bielsko, krakow i slask. Moze byc naprawde sporo fur, wiec trza by zmobilizowac sily i przyjechac mocna ekipa
[ Dodano: 2008-09-26, 14:07 ]
Za 3-4 tygodnie bedzie juz gotowy do wejscia, wiec LuuuuuzikTURAS pisze:Witam, SUPERB na tle MONDEO LAGUNY C5 AVENSIS PASSATA i A6

[ Dodano: 2008-09-26, 14:15 ]
ShoofeL - Twoje auto jest po programie na 100% Szkoda ze nie zapisalem logow, bo bylby ciekawy temat do dyskusji. Ja bym na Twoim miejscu dosc szybko przeprowadzil korekte softu, bo po logach widac ze raczej nie jest to zrobione profi.
Z kolejnych ciekawostek, to bede mial programik dzialajacy na zasadzie hamownii (o ile bedzie stabilnie pracowal z moim kablem). Do tego G-tech i bedzie szansa sprawdzic jaka mamy naprawde moc w furach :mrgreen: Dokladnosc w porownaniu do hamownii maha czy tej na kolo to +-3KM, zakladajac ze bedzie nawet +-5 to i tak wypas. Musicie tylko znac dokladna mase aut