[a6 c5]co sądzicie o tej przeróbce?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
a czemu nie to? ja wlasnie jestem w trakcie kupna A4 Cabrio ze wzgledu na dach bo nie uznaje zadnych sztywnych kabrioletow (jezdzilem slk) i jestem ciekaw czemu nie to? bo ma na tyl naped?censored pisze:mialem okazje jezdzic tez a4 cabrio..ale to nie to...do bmw masz hardtopa a to naprawde duzy plus.....
co do przerobki to nadal bede uwazal ze C5 nie nadaje sie do przerobki na duzy grill, imo wyglada smiesznie (w tym przypadku jeszcze badlook), duzy grill fajnie wyglada na A4, A3 ale na A6 kiepsko.
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
Bandix, super opis :-D ale i censored ma rację, BMW super autka, tylko jednokomórkowcy w
cytuje w seledynowych lampasach............. uprzedzili większość motomaniaków do tej marki. Znam gostka w spodniach.... jak to się mówi ? lenarach :shock: czapce idiotce co też jeździ A6C5 - dosłownie krew zalewa na ten widok, powinno się z urzędu zabierać auto za profanację. Ogólnie jestem za niemieckimi autami jak Audi, Mercedes i BMW. A ten Peugocik
faktycznie bajer tuning
cytuje w seledynowych lampasach............. uprzedzili większość motomaniaków do tej marki. Znam gostka w spodniach.... jak to się mówi ? lenarach :shock: czapce idiotce co też jeździ A6C5 - dosłownie krew zalewa na ten widok, powinno się z urzędu zabierać auto za profanację. Ogólnie jestem za niemieckimi autami jak Audi, Mercedes i BMW. A ten Peugocik

Zdziwił bym się, gdyby ktoś napisał tutaj, że jest jakieś auto lepsze od A6 :P
W końcu to forum fanów A6. Na każdym forum fanów danej marki, ów marka jest najlepsza na świecie, a reszta jest słaba. Ciekawostką jest tylko to, że na prawie każdym z tych for niepochlebne opinie zaczynają się od marki BMW
W końcu to forum fanów A6. Na każdym forum fanów danej marki, ów marka jest najlepsza na świecie, a reszta jest słaba. Ciekawostką jest tylko to, że na prawie każdym z tych for niepochlebne opinie zaczynają się od marki BMW

- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7