Witam. Mam pytanie. Co i za ile by trzeba było mieć żeby uzyskać podobny efekt. Bo raczej się da to zrobić
Iii czy w benzynie 2,8 bez Q da się zrobić podwójny wydech? Jak tam wygląda sprawa ze zbiornikiem. Dzięki i pozdrawiam
No ale ogólnie temat jest o tym co muszę kupić żeby taki tłumik wmontować. Już nie mówię o 2 stronach. Ale o jednej nawet. Bo zbiornika na pewno nie będę wymieniać dla tłumika.
No to kolego jak nie chcesz zmieniać zbiornika to raczej nie będziesz miał "dwu-rurki " ale jak zamontujesz ładny tłumik po jednej stronie to tez będzie fajnie wyglądać i wydawać zadowalający dźwięk
a masz wyjscie w zderzaku na rure czy masz je zagiete w dol ?
Tez myslalem o wymianie tlumika zeby poprawic co nieco dzwek pszczoly ale mam rury wygiete w dol i nie moge nigdzie dostac takiego tlumika
No wszystko zależy jaki tłumik sobie wybierzesz czy to będzie jakiś SHIT z allegro czy coś porządnego . Też można rozważyć kupno samej Końcówki na tłumik zależy
Hehe, w tych sprawach zielony jestem. Bym musiał posłuchać żeby mi to odpowiadało. Bo nie chcę słuchać dźwięku ala WRC -.- Ten dźwięk z filmiku mi się podoba