[A6 C5] Co to za wężyk?
[A6 C5] Co to za wężyk?
Cześć, jestem po wymianie reduktora LPG i postanowiłem sprawdzić robotę ekipy z pewnego warsztatu z DG. Jak zwykle dali ciała... Sterownik od LPG dynda swobodnie na kablach, wtyczkami do góry :shock: - przykręcę sobie sam:) Martwi mnie jeszcze jedna rzecz, znalazłem poniżej korka wlewu oleju gumowy przwód w oplocie, który nie jest nigdzie podłączony :shock: Wychodzi spod zbiorniczka wyrównawczego od wspomagania kierownicy. "Fachowcy" wkładali tam swoje łapy i pewnie go odłączyli. Rzućcie okiem i powiedzcie, gdzie ewentualnie mam go podłączyć? Sorry za foty, ale robiłem je przed chwilą telefonem.
![Obrazek]()
To jest na pewno oryginał. Wychodzi ze szpary obok zbiorniczka z płynem do wspomagania kierownicy. Wygląda jak by się odłączył od plastikowego króćca przypiętego tą białą opaską do tej grubej gumowej rury pod korkiem wlewu oleju. Mógłby ktoś z tym samym silnikiem luknąć jak to jest w innych ninuniach :roll:
[color=red]POMOCY!!![/color]
Warsztat nazywa się AMG i ze STAGiem nie mają nic wspólnego. Montują LPG LECHO.
Będę musiał zrzucać przód, aby założyć ten wężyk :shock: ? Nie, no przecież mnie coś zaraz trafi... :evil:
Z drugiej strony, to gdzie to podciśnienie leci tym błotnikiem???
[ Dodano: 2010-12-13, 18:09 ]
Djmatys,możesz wrzucić jakąś fotę, albo jaśniej opisać, gdzie go mam podłączyć? Nie moge przecież tak jeździć. On na pewno spełnia jakąś funkcję :roll:
Panowie z silnikem 2.8 proszę Was o pomoc, PILNE!!!
Będę musiał zrzucać przód, aby założyć ten wężyk :shock: ? Nie, no przecież mnie coś zaraz trafi... :evil:
Z drugiej strony, to gdzie to podciśnienie leci tym błotnikiem???
[ Dodano: 2010-12-13, 18:09 ]
Djmatys,możesz wrzucić jakąś fotę, albo jaśniej opisać, gdzie go mam podłączyć? Nie moge przecież tak jeździć. On na pewno spełnia jakąś funkcję :roll:
Panowie z silnikem 2.8 proszę Was o pomoc, PILNE!!!