Witam <mikołaj> nie wiem czy dobrze trafiłem,ale mam nadzieje że tak... chciałem zapytać o to czy cała deska rozdzielcza włącznie z tunelem środkowym Z A6 C6 pasowała by do C5 wiem że to szalony pomysł ale proszę nie komentujcie tylko powiedzcie co i jak czym to się by różniło ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić oczywiscie elektronika zostanie z C5 tylko nie wiem jak zegary. :-D Pozdro.
Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując TAGI!
Poprawiłem!
[Audi A6 C5] Deska rozdzielcza c6 w c5?
[Audi A6 C5] Deska rozdzielcza c6 w c5?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 11:37 przez johnderek, łącznie zmieniany 2 razy.
hmmmm spoko pomysl super tylko
Wiadomo ze tunelu srodkowego zmieniac nie bedziesz wiec zostanie z c5, klime i zegary zostawisz z c5, boczki siedzenia panel w suficie bedzie z c5, wyswietlacza z MMI nie bedzie, to moim zdaniem bedzie duzo pracy a niewielka roznica w wygladzie.
Bo to co najbardziej moim zdaniem w srodku widac to zegary mmi klime i tunel srodkowy a sama tapicerka to ja wiem raczej troche szkoda zachodu
Wiadomo ze tunelu srodkowego zmieniac nie bedziesz wiec zostanie z c5, klime i zegary zostawisz z c5, boczki siedzenia panel w suficie bedzie z c5, wyswietlacza z MMI nie bedzie, to moim zdaniem bedzie duzo pracy a niewielka roznica w wygladzie.
Bo to co najbardziej moim zdaniem w srodku widac to zegary mmi klime i tunel srodkowy a sama tapicerka to ja wiem raczej troche szkoda zachodu